vedro raspoloženje

Vratila se! Maja ponovno pokazala svoju prekrasnu mamu i oduševila detaljem iz obiteljskog doma

Pjevačica Maja Šuput pokazala je kako provodi nedjelju uz svoju majku Danicu. Mnogima je za oko zapelo kako buduća baka sjajno izgleda, a neki su primijetili i zanimljiv detalj iz Majinog obiteljskog doma.

Maja Šuput u trudnoći uživa više no ikad u društvu voljenih osoba. Zbog okolnosti u kojima joj se događa blaženo stanje, Majin radni tempo se znatno smanjio, a time se otvorilo i vrijeme koje provodi uz obitelj - supruga i svoju majku Danicu. Nedjelju je tako iskoristila da provede vrijeme sa svojim Nenadom, s kojim je otišla do svoje mame.

"Nedjeljom kod mame na ručku, plus obavezno slikanje jer mama hoće trudnicu u svim fazama na slikama", napisala je Maja uz fotografije na kojima pozira uz majku koju je posjetila nakon što se vratila s poslovnog puta u Italiju. Mnogi su pohvalili gospođu Danicu, rekavši da izgleda sjajno. "Ista si mama", komplimentirali su Maju i njezinu mamu.

Jedna pratiteljica je, pak, uočila nešto zanimljivo. Ponosna majka na zidu, naime, drži Majinu fotografiju iz rane faze karijere. Fotografija s Majinih početaka u grupi Joy nastala je prije 20-ak godina, a buduća baka odlučila ju je držati na zidu, kao uspomenu na početak velikih uspjeha njezine Maje. Ne sumnjamo da već ima predviđeno mjesto i za unuče koje uskoro dolazi.

Linker
24. travanj 2024 17:12