InstagramStory/Ayda Field Williams
Došao je kraj muci

Vratio se kući: Obitelj popularnog pjevača ponovno je zajedno nakon teške životne kušnje

Da će se njegov odlazak u Australiju pretvoriti u noćnu moru iz koje neće moći izaći gotovo mjesec dana, slavni britanski glazbenik nije mogao ni sanjati...

Nakon što je protekla tri tjedna morao provesti u karanteni zbog koronavirusa, slavni britanski pjevač Robbie Williams i njegova obitelj napokon mogu predahnuti jer se glazbenik zdrav vratio kući iz daleke Australije u njihov zagrljaj.

Naime, njegov test na ovaj opaki virus pokazao se negativnim, ali je zbog mjera sigurnosti morao odgoditi povratak kući i u karanteni, prema tamošnjim pravilima, provesti određeno vrijeme u izolaciji, bez vanjskih kontakata. Emotivan susret Robbieja i njihovo dvoje najstarije djece mobitelom je zabilježila njegova supruga Ayda Field Williams (40), koja je snimku odmah podijelila na Instagramu.

"Nakon tri tjedna, ponovno na okupu!!! Jako smo sretni što je tata kod kuće nakon što nas je razdvojila karantena", napisala je Ayda uz objavljeni InstagramStory u kojem mu djeca trče u zagrljaj i govore mu koliko im je nedostajao. I pjevač kojeg javnost percipira kao macho frajera, nije mogao sakriti sreću i suze u zagrljaju svoje djece. Što onima koji ga prate nije nikakvo čudo, jer se Robbie pokazao brižnim ocem od prvog trenutka kad je prije sedam godina prvi puta postao tata.

Suze poslije škole: Robbie Williams jedva utješio uplakanu kćer

InstagramStory/Ayda Field Williams

Očekivano, njezin je video ganuo brojne Robbiejeve obožavatelje.

"Ovo mi je upravo rastopilo srce", Prekrasno, to je ljubav prekrasne obitelji", "Oh ne, plačem", "Kakav sretan dan, dobro došao tata Robbie", "Ovo me rasplakalo", "Natjerali ste mi suze na oči, obitelj je sve", "Nešto najslađe što sam vidio", "Tako mi je drago što si dobro", neki su od tisuću komentara vjernih fanova Robbieja Williamsa.

InstagramStory/Ayda Field Williams

Robbie Williams i Ayda Field šokirali javnost nakon teškog razdoblja: Hvala surogat majci!

Podsjetimo, britanski pjevač oženio je Aydu prije deset godina, nakon četverogodišnje veze. Zajedno imaju četvero djece - kćer Teddy koja je navršila 7 godina, sina Charltona kojemu je 5 godina, 17-mjesečnu kći Coco i tek mjesec dana starog sina Beaua.


ČITAJTE I:

Linker
15. travanj 2024 05:44