Profimedia, INSTAR Images
kraj veze

VREMEPLOV LJUBAVI S NESRETNIM KRAJEM: Stalne krize nakratko je umirila kći, ali trzavice i ljubomora su bile jače

Šuškanja i medijski naslovi o njihovom razvodu na kraju su se ispostavili istinitima - veza slavnog glumca i ruske manekenke nije izdržala pritiske i ona je na kraju iselila iz njihovog zajedničkog doma, nakon četiri godine koje su proveli zajedno. A ni te četiri im nisu bile nimalo lagane od samih početaka. Imamo vremeplov njihove ljubavi.

Iza Bradleyja Coopera je svakako godina za pamćenje, no sredina 2019. ostavit će mu gorak okus. Nakon brojnih napisa o tome da im je veza na klimavim nogama, glumac i njegova partnerica Irina Shayk su se razišli, potvrdili su američki mediji. Njihova jednogodišnja kćer Lea razlog je zbog kojeg su nastojali očuvati svoj odnos, no pritisak je bio prevelik.

LJUBAV NAKON KRAHA

Ljubavna priča glumca i manekenke započela je 2015. godine kada su po prvi puta viđeni zajedno u javnosti. Oboje su prije toga izašli iz dugih veza: Irina je prekinula s nogometašem Cristianom Ronaldom, dok je Cooper završio vezu s britanskim modelom Suki Waterhouse. Fotografi su ih snimili u zajedničkom izlasku na Broadwayju, no tada su kazali kako su samo prijatelji.

NEW YORK, NY - MAY 07:  Irina Shayk and Bradley Cooper attend the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City.  (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)
Getty Images
Met Gala 2017. godine

Da tu ima nešto više od prijateljstva, ubrzo su potvrdile fotografije na kojima šeću držeći se za ruke, u ožujku iste godine. Tada su, iako su došli i otišli odvojeno, zajedno prisustvovali Met Gali, a navodno su na Rihanninom tulumu viđeni kako izmjenjuju nježnosti.

13.AUG.2015 - CAPRI - ITALY

***EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES  ***

***NOT AVAILABLE FOR ITALY OR FRANCE SALES***

LOVED UP COUPLE BRADLEY COOPER AND MODEL GIRLFRIEND IRINA SHAYK PICTURED CANOODLING AND SMOOCHING WHILE ENJOYING THEIR SUMMER HOLIDAY TOGETHER IN CAPRI, ITALY., Image: 256280668, License: Rights-managed, Restrictions: ***EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES  ***
***NOT AVAILABLE FOR ITALY OR FRANCE SALES***
**UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 44 208 370 0291**, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Na odmoru 2015. godine

PRVI PROBLEMI

Već nakon godinu dana pojavile su se prve glasine o problemima u raju i njihovom prekidu, a spominjalo se i kako je Bradley bacio oko na manekenku Naomi Campbell. Ta šuškanja su opovrgnuli i kazali da su oboje dobri prijatelji s poznatom manekenkom. U narednim mjesecima nagađanja o problemima su se nastavila, a stvari je par popravio romantičnim putovanjem u Italiju.

RODITELJSKA SREĆA

U studenom 2016. godine došla je sretna vijest, potvrdili su da očekuju bebu - trbuščić je manekenka pokazala na reviji Victoria's Secreta koju je nosila, a njihova prva kći Lea De Seine rodila se u ožujku 2017. Nakon bebe, došle su i zaruke koje nikada nisu službeno potvrđene, a Bradley i Irina na kraju nisu niti stali pred oltar.

Irina Shayk, Lea De Seine Shayk Cooper and Bradley Cooper
Bradley Cooper and Irina Shayk out and about, Brentwood,  California, USA - 25 May 2019, Image: 437359270, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

LJUBOMORA JE ROĐENA

Iako se činilo kao da je malena Lea spasila njihov odnos, dok je film "Zvijezda je rođena" bio u fokusu javnosti ponovno su se javljali problemi u njihovom odnosu. Irina je pratila Bradleyja prilikom promoviranja filma, no sve glasnije se šuškalo o navodnoj kemiji između glumca i njegove kolegice na platnu, Lady Gage koja je unijela pravu pomutnju u već poljuljani odnos.

Bradley Cooper, Irina Shayk and Lady Gaga
91st Annual Academy Awards, Show, Los Angeles, USA - 24 Feb 2019, Image: 415749642, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Između dvije vatre na dodjeli Oscara 2019. godine

KEMIJA S LADY GAGOM

Krajem 2018. godine izbor blizak paru kazao je kako su "jadni i nesretni zajedno", no još jednom Irina i Bradley odoljeli su svim tračevima. Novu 2019. godinu započeli su zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu, a za Bradleyja je stigla i nominacija za Oscara. Film "Zvijezda je rođena" bio je na vrhuncu popularnosti, a svi su pričali o odnosu Gage i Bradleyja i njihovoj romansi za koju su mnogi mislili kako se s velikog platna preselila u stvarni život. Svemu je pridonijela i njihova izvedba pjesme "Shallow" na dodjeli Oscara zbog koje su svi pomislili da su zajedno, no Irina i Gaga su demantirale te navode, dok je kasnije Bradley izjavio da su gledateljima davali ono što žele vidjeti i kako je sve bilo iscenirano.

/Bradley Cooper and Irina Shayk
Wimbledon Tennis Championships, London, UK  - 06 Jul 2016, Image: 293368108, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

KONAČAN KRAJ

Nakon cijele medijske hajke, Bradley se posvetio obitelji, a izvor blizak glumcu kazao je kako želi što više vremena provesti s djevojkom i kćerkom. Još u travnju se sve činilo idiličnim i izgledali su sretno i ispunjeno zajedno, no već nakon nekoliko tjedana stvari su se počele raspadati i par je potvrdio da se ipak razilazi.

Santa Monica, CA  - Bradley Cooper and Irina Shayk leave a birthday party with their little firefighter Lea in Santa Monica. The Russian supermodel makes simple stylish in a black v-neck top with a floral print dress and matching black flats, for her outing with loved ones ahead of Thanksgiving.

Pictured: Bradley Cooper, Irina Shayk, Lea De Seine Shayk Cooper



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 397591344, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Bradley Cooper, Irina Shayk i Lea De Seine Shayk Cooper krajem 2018. godine

"Njihov odnos ne štima već mjesecima i Irina je odlučila da je bolje ako se iseli iz njihovog doma u Los Angelesu", rekao je izvor blizak paru.Svoju vezu preispitivali su duže vrijeme. Navodno je sada ostalo pitanje skrbništva koje žele riješiti, a kako su potvrdili, njihov prekid nema nikakve veze s Lady Gagom već su se problemi gomilali godinama te rezultirali krajem još jedne holivudske ljubavne priče.

Pacific Palisades, CA  - Irina Shayk has her driver load up her suitcase as she steps out of Bradley Cooper's home in Pacific Palisades

BACKGRID USA 6 JUNE 2019, Image: 443968046, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
18. travanj 2024 22:40