Franka Batelić
 Marko Todorov / Hanza Media
Vitka linija

Wow! Franka Batelić u rekordnom roku vratila je formu - pet mjeseci nakon poroda obara s nogu

Pjevačica već neko vrijeme boravi u rodnoj Istri, a tamo je obavila i izazovno snimanje koje prethodi objavi novog spota. Polako se Franka Batelić vratila u poslovni ritam, a u njemu je prati i sin Viktor.

GLazbenica se u rekordnom se roku vratila u formu nakon što je u siječnju na svijet donijela sina Viktora. Nedavno je pjevačica proslavila 28. rođendan, najsretniji dosad - jer je prvi uz njezinog dječaka. Petomjesečni Viktor sjajno se uklopio u raspored svoje mame - s njom slavi rođendan, odlazi na snimanje i uživa u predivnoj Istri, gdje borave već neko vrijeme.

Oduševila sve!

"Izlike su lanci, strgajte ih", poručila je dok je pozirala u izazovnom izdanju za koje je zaslužna njezina stilistica Jasenka Tudor Bevanda. U Istri je s provjerenim timom snimala nove fotografije, koje će uskoro popratiti i Frankin novi spot.

'Bez teksta sam, ljepotica!'

Možemo već naslutiti da će biti prava senzacija jer je Franka već snimanjem oduševila. U maslinastim hlačama i crnom topiću otkrila je trbušnjake, a komplimenti su se nizali jedan za drugim - sve je supruga Vedrana Ćorluke ostavila bez teksta. Uklopila se savršeno u okruženje i idilu istočne obale Istre, gdje je odradila snimanje, ali i proslavila nedavno 28. rođendan - okružena prijateljima i obitelji.

Čitajte i:

Franka Batelić misli da sanja: 'Rasprsnut ću se od sreće, neka me netko uštipne'

Stigao je sinčić: Franka je rodila, Vedran Ćorluka pohvalio se fotkom iz bolnice

Nova promjena: Franka Batelić ispunjava si sve trudničke želje, no za nečim ipak žali

Čeka ih selidba u luksuzni dom, a dotad uživaju konačno zajedno: Nitko sretniji od Franke

Linker
20. travanj 2024 01:33