ŽIVOT NA INSTAGRAMU

Za Ivanu Mišerić ljeto još nije gotovo! Vruće dane posvetila je potpunom odmoru

Iako se nedavno vratila kući, voditeljica Ivana Mišerić još uvijek dijeli fotografije s mora gdje je ljetos odmarala dušu i tijelo.

Dok se svi lagano vraćaju s ljetovanja, za poznatu radijsku voditeljicu Ivanu Mišerić, ako je suditi po njezinim društvenim mrežama, ljeto još nije završilo.

"Samo da je mora", napisala je Ivana u opisu fotografije na Instagramu na kojoj pozira u dvodijelnom badiću i ružičastim sunčanim naočalama. Dok se donji dio badića sastoji od popularnih kupaćih gaćica "V" izreza, gornji, jednostavan top bez naramenica bijele boje ukrašen je printom kaktusa koji su dodatno naglasili Ivaninih nekoliko tetovaža i preplanuli ten.

Čitajte i: Ivana Mišerić ispod grudi tetovirala rečenicu: ‘Bolonjez je gotov‘, njezino objašnjenje slama srce...

Da se potpuno predala ljetnim strastima, Ivana je ove godine često dijelila s pratiteljima na društvenim mrežama pa joj je tako Instagram prepun "morskih" fotografija. U potpuno prirodnom izdanju voditeljica je pratitelje nedavno iznenadila predivnom prirodnom kovrčavom kosom, a često je dijelila i fotografije na kojima uživa u izdanjima za večernji izlazak.

Društvo joj je čitavog ljeta pravio i njezin samojed Frida predivne bijele, guste, pahuljaste dlake koji je nedavno povrijedio šapicu.

Čitajte i: Nakon najtežeg perioda, prijatelji i novi dečko pružili su joj utjehu: Ivana Mišerić na špici najljepše nosi - osmijeh

"I tako. Karambol je došao s mora.

Skliski gadovi to kamenje u moru.

Bucolajka je nokte ostavila na plaži.

#bucaizdrzi", napisala je Ivana u opisu fotografije na kojoj je Fridi umotana šapica.

U komentarima su odmah pristigli komentari podrške Fridi i Ivani koja unatoč tome što se nedavno vratila kući i tmurnom vremenu, još uvijek nije izašla iz ljetnog mooda - barem na Instagramu.

Linker
19. travanj 2024 02:18