John Sheene/ACE Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia
bio je fenomen

Za njim su ludovale obožavateljice, ali on sada tvrdi: 'Star sam i dosadan'

Prije je za njim vladala masovna histerija, no britanski glumac danas smatra da se to više nikada neće ponoviti - i drago mu je zbog toga.

Poznati vampir Robert Pattison (33), koji se proslavio ulogom Edwarda Cullena u Sumrak sagi o sebi nema visoko mišljenje. Smatra da više nije uopće zanimljiv i da obožavateljice više nikada neće stajati ispred njegovog prozora, kao što je to bili prije desetak godina.

"Mislim da nije moguće da se nešto slično više ponovi. Tada je pomama nastala jako brzo, ali brzo je i splasnulo. Nadam se da mi više nitko neće stajati ispod prozora, već sam star i dosadan", komentirao je Robert razdoblje života u kojem je stekao globalnu slavu. U Sumraku je glumio s kolegicom Kristen Stewart s kojom je zatim imao ljubavnu vezu, no par se odlučio razići nakon tri godine. Ipak, glumica je nedavno kazala da je zaista voljela Roberta.

MILL VALLEY, CA - OCTOBER 05: Robert Pattinson appears at the 42nd Mill Valley Film Festival - Special Screenings Of
Getty Images

"On je bio moja prva ljubav, dugo smo bili zajedno. On je najbolji. Da, udala bih se za njega da me zaprosio. Nisam žena od tradicije, ali mislila sam da je to - to", kazala je nedavno.

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 12:  Actors Kristen Stewart (L) and Robert Pattinson arrive at the premiere of Summit Entertainment's
Getty Images

Britanskog glumca uskoro ćemo gledati kao novog Batmana, u remakeu u kojem glumi sa Zoe Kravitz i Colinom Farrellom. Film bi u kina trebao doći u lipnju 2021. godine. Postat će tako drugi najmlađi glumac koji je utjelovio ovog superjunaka, nakon Christiana Balea 2005. godine.

Linker
16. travanj 2024 23:03