Pod njenim uvjetima

Za sad ništa od intervjua: Britney želi ispričati svoju priču, ali ima još razloga zašto mora šutjeti

Britney Spears ne želi da netko filrtira njene riječi, stoga ima nekoliko kanala kojima bi htjela ispričati sve o svom životu - no i u tome koči je očevo skrbništvo.

Nakon što je Oprah Winfey napravila intervju života u razgovoru s Meghan Markle i princom Harryjem, mnogi su javno izrazili želju da kraljica televizijskih intervjua pred kameru dovede zatočenu pop princezu Britney Spears. Čini se da su u posljednje vrijeme Britneyinu priču ispričali svi - od novinara, dokumentaraca, obožavatelja - mnogo je onih koji imaju teoriju o vrućoj pravnoj bitci koju pjevačica vodi s vlastitim ocem. Iako svi pričaju o njenom životu, čini se da jedino glazbenica to ne želi.

No, ako je suditi prema upućenim izvorima, Britney je itekako zainteresirana za to da konačno progovori o svim nagađanjima vezanima uz njen život - ali nije joj plan ići istim putem kao kraljevski par i snimiti veliki životni intervju, u kojem niti jedna tema nije zabranjena.

"Izvještaji o Britney oko njenog velikog intervjua su iznimno pretjerani i u biti daju lažnu nadu obožavateljima, koji su na Twitteru objavljivali pozive da ona učini isto nakon Harryjevog i Meghaninog intervjua", kazao je izvor za Us Weekly.

Čitajte i: Tko je smjestio Britney Spears? ‘Ogavno je kako se odnose prema njoj‘: Novi dokumentarac otkriva puno

Čitajte i: Britney Spears: Od zvijezde do žrtve onih ljudi koji su joj trebali biti najbliži

Koči je skrbništvo

"Britney bi htjela reći svoju priču i oduvijek je željela napisati memoare, ali skrbništvo to uvelike otežava te joj to ionako nije visoko na listi prioriteta", otkrio je izvor time potvrdivši da skrbništvo njenog oca ide toliko daleko - da joj brani slobodno nastupanje i izražavanje u bilo kojem obliku.

Još je jedan izvor potvrdio da Spears želi da se njen glas čuje, ali opet - ne putem TV intervjua. "Britney nije spominjala intervju. Želi progovoriti i mogla bi to napraviti na društvenim mrežama, uz pomoć dečka Sama Asgharija na njegovim platformama - da joj to postane hitna situacija", otkrio je drugi izvor dodavši da pjevačica "ne želi da netko filtrira" ono što će reći.

39-godišnja glazbenica za sada nije uspjela maknuti oca Jamieja Spearsa s funkcije legalnog skrbnika, on pomoću te institucije koju mu je 2008. dodijelio sud, upravlja svim njenim privatnim i osobnim sferama života, kao i bogatstvom od 60 milijuna dolara.

Njena borba i neke od legalnih procedura postale su top tema zahvaljujući dokumentarcu "Framing Britney", čija je premijera bila početkom veljače ove godine. Nagađanja o njenim financijama i osobnom životu, još je i ranije pokrenuo pokret obožavatelja - #FreeBritney.

Linker
18. travanj 2024 05:26