Profimedia, Xposurephotos
kad prorade emocije

Za suze na oči: Nitko nije ostao ravnodušan na Shakirin susret s 87-godišnjim ocem

Nitko nije ostao ravnodušan na najnoviju objavu Shakire na društvenim mrežama, - s ocem je na engleskom zapjevala baladu Domino iz pedesetih godina prošlog stoljeća.

Pjevačica Shakira jedino je dijete Williama i Nidije Ripoll Torrado. Na svijet došla kad je njezin otac William, po ocu Libanonac, po majci Makedonac, imao 47 godina. Danas je 87-godišnjak spremno zapjevao sa svojom kćeri, koja je video objavila na svom Instagram profilu i u nekoliko sati raznježila gotovo šesto tisuća svojih vjernih pratitelja.

View this post on Instagram

87 añitos. Qué lindo mi papito! Shak

A post shared by Shakira (@shakira) on

Shakirina obitelj živjela je u Južnoj Americi, u gradu Barranquilla na sjeveru Kolumbije, a pjevačica poznata po trbušnom plesu i micanju bokovima, što je naučila od bake Libanonke, prvu je pjesmu napisala s četiri godine, a album izdala već s 14 godina.

Danas sa španjolskom nogometnom zvijezdom, Gerardom Piqueom koji je ravno deset godina mlađi od nje, u Barceloni odgaja dvoje djece - Milan će u siječnju napuniti šest godina, a Sasha će nekoliko dana kasnije puhati četiri svjećice na torti.

Početkom studenog ove godine održala je posljednji koncert na petomjesečnoj svjetskoj turneji 'El Dorado' na kojoj je odradila ukupno 54 više nego uspješnih koncerata!

*EXCLUSIVE* ** RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN SPAIN ** Barcelona, SPAIN  - Colombian singer Shakira went to look for Gerard Pique after training and went out for a family meal with the whole family including her parents at the Bonasport Social Club.

Pictured: Shakira - Pique

BACKGRID UK 6 NOVEMBER 2017, Image: 354762543, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
20. travanj 2024 04:53