Bruce/MSBH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Tvrdoglavi znakovi

Za sve okrivili horoskop: Paris Jackson nakon dvije godine okončala 'divlju vezu' s glazbenikom

Često su ih viđali kako se, pod utjecajem alkohola, žustro svađaju, a zatim drugi dan ljube i grle kao da ništa nije bilo. Kći legende smatra kako zbog horoskopa jednostavno nije uspjela naći zajednički jezik s Gabrielom Glennom, a i da je u nekom životu on možda bio - njezina kćer!? Okej...

Kći pokojnog glazbenika Michaela Jacksona - Paris, prekinula je ljubavnu vezu s Gabrielom Glennom nakon gotovo dvije burne godine, doznaje People.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Paris Jackson looks to be in good spirits as she cozies up to new boyfriend Gabriel Glenn on a Starbucks coffee run with a friend on Sunset Strip in West Hollywood. The lovely actress shows off her new Led Zeppelin tattoo as she returns to her Jeep with a smile.

Pictured: Paris Jackson, Gabriel Glenn



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 411707494, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Paris i Gabriel zaljubili su se krajem 2017. godine, a 2018. odlučili su oformiti bend pod nazivom "The Soundflowers".

Izvori bliski paru tvrde da je njihova veza oduvijek bila turbulentna, a u javnosti su ih često viđali kako se svađaju, a dan nakon razdragano grle i ljube.

*PREMIUM EXCLUSIVE* Paris Jackson and boyfriend Gabriel Glenn have a furious bust-up during a wild alcohol-fuelled trip to New Orleans, while the controversy rages over Leaving Neverland, the HBO documentary about her late father Michael Jackson.  Still just 20, Paris was spotted under-age drinking, smoking and getting into some heated exchanges with musician Glenn.
03 Mar 2019,Image: 419209695, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je službeno prekinuo nakon izlaska finalne sezone njihove Facebook Watch serije pod nazivom "Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn", u kojoj su priznali da se stalno svađaju.

Za sve su okrivili horoskop, s obzirom na to da su oboje rođeni u znakovima koji imaju jednu zanimljivu karakternu crtu.

"Ovnovi su jako nestrpljivi, ovisno o situaciji. Za ljude koje volimo imamo strpljenja poput svetaca. Ali to je jako zanimljiva dinamika. Oboje imamo duplu tvrdoglavu energiju. Oduvijek sam znala da sam tvrdoglava, a znala sam da je i on tvrdoglav jer je Bik", objasnila je 22-godišnja Paris fanovima.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Paris Jackson and boyfriend Gabriel Glenn step out for a dentist visit in Beverly Hills.

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 436198388, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Bruce/MSBH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Bruce/MSBH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dodala je i kako smatra da ima više srodnih duša i da je Glenn tek jedna od njih: "Ne mislim da je srodna duša samo romantičan partner. U nekom životu, Gabe je vjerojatno bio moja kćerka. U drugom je možda bio moj djed, a u nekom moj najgori neprijatelj".

O raspadu benda ipak nema govora, što su dogovorili na samom početku veze.

"Kad smo prohodali dogovorili smo da ćemo, čak i ako ne uspijemo kao par, zauvijek biti u bendu. Glazba je nešto čega smo se htjeli držati bez obzira na sve", izjavio je 23-godišnji Glenn.

Čitajte i...

Brutalni preljubi nakon niza zajedničkih godina. Fatalni 'ljubavnik' iz 'Kućanica' javno prevario zaručnicu - s više žena?

Ljubav ovdje više ne stanuje: Rajski dani za slavni par pretvorili su se u pakleni prekid

Miley Cyrus progovorila o laži koju je krila deset godina, a na kraju ju je možda koštala braka

Linker
17. travanj 2024 23:04