Sretno!

Zablistala na posljednjim pripremama: Miss Universe Hrvatske konačno dočekala svoj veliki trenutak

Zadranka Mirna Naiia Marić nakon više od godinu dana dočekala je trenutak kada će moći predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru, na natjecanje putuje idućeg tjedna.

Da se strpljenje uvijek isplati mogla se uvjeriti i aktualna Miss Universe Hrvatske Mirna Naiia Marić. Ova 23-godišnja Zadranka tu je prestižnu titulu ponijela u ožujku 2020., no tek sada odlazi na svjetski izbor - naravno zato što je planove cijeloj svjetskoj direkciji pomrsila pandemija koronavirusa. No, sada kada se veliko finale približilo, ubrzano se poliraju i najsitniji detalji i privode kraju posljednje pripreme. Mirna Naiia je tako kod naše poznate modne dizajnerice Matije Vuice došla na posljednje probe svečanih večernjih haljina, s kojima će idućeg tjedna otputovati u Sjedinjene Američke Države na svjetski izbor za Miss Universe.

image
Miss Universe Hrvatske nastupat će u kreacijama Matije Vuice.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Lentu je dobila pred praznom dvoranom zbog mjera opreza nakon širenja koronavirusa, no osigurala si je put u SAD na svjetsko natjecanje. ''Sve jedna cura koja se želi baviti tim poslom mašta da jednog dana ima krunu i to mi je uvijek bio san ali evo sad se i ostvario'', kazala je Mirna nakon pobjede na izboru.

Čitajte i: Miss Universe Hrvatske u karanteni postala poduzetnica - rasprodala hit komad u trenu!

image
Mirna Naiia Marić predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Universe.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

Model i poduzetnica

Prije osvajanja titule imala je i iskustvo u svijetu modelinga, kada je zbog posla rodni Zadar zamijenila Milanom. "U manekenstvu sam završila slučajno. Bila sam baš s najstarijom sestrom u Milanu i tad su me zaustavili na cesti doslovno i pitali da li želim biti model. Ali tad sam imala tek 17 godina pa je još bilo rano da odem od kuće i da krenem svoju karijeru pa sam čekala dok budem punoljetna", ispričala je prilikom pobjede.

image
Mirna Naiia Marić i Matija Vuica prolaze posljednje pripreme prije puta.
NEJA MARKICEVIC/CROPIX

No, iako je zbog pandemije i koronavirusa i Mirna imala neobičnu godinu, ona nije samo mirovala, nego je pokrenula vlastitu liniju kupaćih kostima. "Oduvijek sam željela imati svoj brend odjeće, no uvijek mi je nedostajalo vremena. Protekle tri godine živim u Milanu, gdje sam cijele dane provodila na castinzima ili na snimanjima u studiju ili na lokacijama, tako da jednostavno nisam imala vremena sjesti i staviti na papir ono sto mi se cijelo vrijeme vrtjelo po glavi", kazala je u razgovoru za Gloria.hr.

Linker
18. travanj 2024 00:11