Barbara Kolar
 Gloria
ne trebaju ti filteri

Zaklela se da nikad neće: Barbara Kolar objavila fotografiju u badiću, komentari pljušte sa svih strana

Nakon što su svi hvalili njezinu novu liniju tijekom nove sezone "Zvijezde pjevaju", voditeljica je u potpunosti izašla iz svoje zone komfora i prvi put objavila fotografiju s plaže ponosno pokazujući koliko je u formi.

Poznata voditeljica s Prisavlja Barbara Kolar potvrdila je na svojoj koži uzrečicu '"Nikad ne reci nikad". Prepoznatljivo lice HRT-a i poznati glas iz jutarnjeg showa Antene Zagreb otišla je na more i objavila fotografiju u kupaćem kostimu na svom Instagramu iako se zaklela da to neće napraviti. Bikini leopard uzorka istaknuo je njezinu novu figuru koju je stesala na konfekcijski broj 36.

"Ne znam ima li ovisnost o moru latinsko ime. Ali tu dijagnozu imam sigurno. Odvikavanje ne dolazi u obzir. I da, zaklela bih se da nikad fotka u badiću neće u javnost. Ali radost je danas očito inkompatibilna razumu.", napisala je Barbara koja je za svoje najbliže suradnike i prijatelje - jednostavno Barbi. Mnogi su se oduševili fotografijom s tirkizne plaže s Krka, a jedan od komentara je da poznatoj voditeljici filteri jednostavno ni ne trebaju.

Na HTV je stigla 1996. kao nesuđena veterinarka s diplomom, a onda se s lakoćom svima zavukla pod kožu. Osim što vodi lifestyle emisiju 'Kod nas doma' s kolegom Duškom Ćurlićem postala je nezamjenjivi tandem, a njezino lice pojavljivalo se u poznatim hrvatskim serijama 'Bitangama i princezama', 'Stipi u gostima i 'Našoj maloj klinici'. Barbara je inače ovisna o putovanjima, a najčešće je se može vidjeti u šetnji savskim nasipom s neodoljivom kujicom Lolom.

barbara kolar, slavljenički broj glorije, foto mario kučera
Mario Kučera

Linker
17. travanj 2024 10:09