Tužan Božić

Žali zbog odluke? Tori Spelling blagdane provodi sama s petero djecom: Nije željela da joj se obitelj raspadne

Par koji zajedno ima petero djece: Liama ​​Aarona (14), Stelle Doreen (13), Hattie Margaret (9), Finna Daveyja (8) i Beaua Deana (4) ne živi zajedno od studenog.

Tijekom pojavljivanja u emisiji Jeff Lewis Live na SiriusXM-u u četvrtak, glumica Tori Spelling (48) poznata po ulozi Donne u Beverly Hillsu, otkrila je hoće li ove kupiti poklon bivšem suprugu Deanu McDermottu (55). Par, koji se vjenčao 2006., u posljednje vrijeme, točnije od studenog "živi odvojenim životima", rekao je za People izvor blizak paru.

"U redu, dakle, blagdanska kupovina", počinje Lewis (51). "Što kupujemo Deanu?" upitao je Tori.

Čitajte i: Nakon 15 godina ljubavi, raspada se još jedna brak: Nevjera je ipak kriva za sve

Nakon kratke stanke, Spelling odgovara: "Naravno da ćemo mu nešto pokloniti. Djeca će mu kupiti poklon i već sad smišljaju što će to biti", prenosi People.

Lewis je zatim upitao hoće li pomoći djeci u kupovini ili će im reći da "iskoriste vlastiti novac" da kupe dar svom tati, na što je Spelling odgovorila smiješkom: "Ne, ja ću isto doprijeniti."

image

Tori Spelling s obitelji

AFF-USA/SHUTTERSTOCK

"Već godinu dana između njih vladaju zahlađeni odnosi. Znalo je tako biti i prije, ali bi se uvijek izvukli", otkrio je izvor te dodao: "Tori još uvijek ima velikih problema s povjerenjem. Dio njihove veze nikada nije u potpunosti popravljen nakon Deanove nevjere".

Iako ovaj par trenutno živi odvojenim životima, i dalje se radi djece trude ići na obiteljske ručkove, izlete i dječje rođendane. Par dijeli petero djece: Liama ​​Aarona (14), Stella Doreen 13), Hattie Margaret (9), Finn Davey (8), i Beau Dean (4).

"Tori ne želi da se ova obitelj raspadne", dodao je izvor. "Ona misli da djeca trebaju svog tatu. Ovo su njihove formativne godine i borili su se da ostanu zajedno zbog djece".

image

Tori Spelling sa suprugom i djecom

JESAL/DIGGZY/SHUTTERSTOCK

Čitajte i: Još ju bole stare rane: Tori Spelling ponovno prolazi kroz bračnu krizu, sa suprugom čak ne spava u istom krevetu

Obožavatelji legendarne glumice iz 90-ih primijetili su da McDermott ne nedostaje samo na nedavnim fotografijama njegove supruge na Instagramu, već i na obiteljskoj čestitki koju je Spelling objavila uoči Dana zahvalnosti.

Međutim, mama petero djece je u komentarima objasnila da njezin suprug "snima svoj novi dugometražni film u Kanadi", zbog čega nije bio na fotografiji.

Linker
19. travanj 2024 21:23