NERAZDVOJNI SU

Zaljubljeni do ušiju: Olivia Rodrigo i Zack Bia hodaju i stvarno se vole

Slavna pjevačica, koja sada izlazi sa Zackom Biom, najavila je prekid s dečkom Adamom Fazeom početkom ove godine, sedam mjeseci nakon što su prvi put viđeni zajedno.

Američka glumica, Olivia Rodrigo ima novog muškarca u svom životu. 19-godišnja pop zvijezda u romantičnoj je vezi s 26-godišnjim glazbenim direktorom Zackom Biom.

"Viđali su se od Super Bowla i zaista se sviđaju jedno drugome'', kaže izvor za People.

Naime, Olivia je početkom godine prekinula s dečkom, producentom glazbenih spotova Adamom Fazeaom, sedam mjeseci nakon što su prvi put viđeni zajedno.

"Oni su već bili na samom kraju veze", naveo je izvor za People u veljači.

U međuvremenu, Bia je prethodno bio u vezi s pjevačicom Madison Beer koju je prekinuo 2019., a nakon toga su ga počeli povezivati sa glumicom, Madelyn Cline koja je poznata po glavnoj ulozi Sarah Cameron u Netflixovoj dramskoj seriji Outer Banks.

image

US singer Olivia Rodrigo arrives for the MTV Movie and TV Awards at the Barker Hangar in Santa Monica, California, June 5, 2022. (Photo by Michael TRAN/AFP)

MICHAEL TRAN AFP

Nakon što su on i Cline (24) viđeni na večeri u Santa Monici, u prosincu 2021., Bia, koji je osnovao nezavisnu izdavačku kuću Field Trip Recordings, pojasnio je da njih dvoje "ne hodaju", već da se "druže cijelo vrijeme."

"To je jedna od onih stvari u kojima stvarno uživamo u druženju i uživamo ići na večeru, uživamo ići na utakmice, i radimo sve te stvari", izjavio je u siječnju na podcastu s Daveom Portnoyem i Joshom Richardsom.

"Ali nikada nismo službeno počeli izlaziti i vjerojatno nećemo službeno nikada prestati jer se družimo", dodao je. "Uživamo i ne razmišljamo previše o tome."

image

US singer Olivia Rodrigo arrives for the MTV Movie and TV Awards at the Barker Hangar in Santa Monica, California, June 5, 2022. (Photo by Michael TRAN/AFP)

MICHAEL TRAN AFP

Olivia nikada nije potvrdila svoju romansu s Fazeom (25), ali je u lipnju 2021. izjavila da je "sada puno sretnija" nego kada je napisala tekst za svoj hit album prvijenac Sour.

"Stalno učim, pišem pjesme i stvarno sam sretna. Puno sam sretnija nego što sam bila kad sam napisao taj album, što je sjajno", priznala je pjevačica.

Linker
22. travanj 2024 04:09