Milanka Opačić i dečko Nemanja Gospavić obožavaju ispijati kave u centru Zagreba
 Maja Jurovic
Kava i čašica razgovora

Zaljubljeni kao i prvog dana: Milanka Opačić i njezin deset godina mlađi dečko ne odvajaju se jedno od drugog

Beogradski komercijalist i bivša potpredsjednica Vlade prvi put su se zajedno pojavili u javnosti krajem 2018. te od tad njihova ljubav sve više cvjeta. Naši su ih fotografi nedavno uhvatili na terasi jednog zagrebačkog kafića kako piju kavu i ugodno čavrljaju.

Saborska zastupnica Milanka Opačić već je više od godinu dana u vezi s beogradskim komercijalistom Nemanjom Gospavićem s kojim, čini se, voli iskoristiti sunčan dan i otići na kavu.

Naši fotografi uhvatili su zaljubljeni par tijekom druženja na terasi jednog zagrebačkog kafića, a sudeći po njihovim licima, bili su usred ozbiljnog razgovora. Ipak, Milani je njezin Nemanja u jednom trenutku izmamio lagani osmijeh na lice, iz kojeg se moglo iščitati koliko Milanka uživa u njegovom društvu.

Spica / Zagreb 28.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Milanka Opacic i decko Nemanja Gospavic
Maja Jurovic
Milanka Opačić i dečko Nemanja Gospavić uživali su na kavi na suncu.

Spica / Zagreb 28.02.2020. / foto: Maja Jurovic / Milanka Opacic i decko Nemanja Gospavic
Maja Jurovic
Milanka Opačić i dečko Nemanja Gospavić obožavaju ispijati kave u centru Zagreba

Kako je krajem 2018. otkrila za magazin Gloria, pedeseta godina bila joj je prijelomna i privatno i u karijeri. Tada se nakon gotovo tri desetljeća ispisala iz SDP-a i postala nezavisna zastupnica u saborskom klubu stranke Milana Bandića, a prvi put se i pojavila na javnom mjestu u društvu muškarca koji nije bio njezin stranački kolega.

Milanka je 10 godina mlađeg Nemanju predstavila na balu Crvenog križa u zagrebačkom hotelu Westin, a upoznala ga je na jugu Dalmacije.

Bal Crvenog kriza grada Zagreba / hotel Westin / Zagreb 08.12.2018. / foto: Maja Jurovic / Milanka Opacic i decko ? Nemanja Gospavic
Maja Jurović
Milanka i Nemanja na Balu Crvenog križa u hotelu Westin.

"Reći samo da smo se Nemanja i ja upoznali u Dubrovniku, gdje je on radio sezonski posao u turizmu, a ja sam bila na odmoru. Sada živimo u Zagrebu pa nas daljine ne razdvajaju”, rekla je tada za Gloriju.

Ipak, njezina najveća ljubav ipak je kći Lana koju je posvojila kada je malena imala samo tri godine. Milanka je volontirala u domu za nezbrinutu djecu, a Lana joj je odmah privukla pozornost.

"Dogodila se svojevrsna kemija i ja sam krenula potpuno nekim drugim putem. Obično ljudi prvo podnesu molbu, pa krenu tako, ja sam možda krenula nekim drugačijim putem i nisam jedina. No jedina sam bila u javnom prostoru pa se za mene zna. Uzimala sam je preko vikenda, preko tjedna, izvodila van dok me u jednom trenutku jedna teta gore nije pitala, 'oprostite je li vi mislite nešto s njom i rekla mi da Lani sve teže pada kad je vraćam nazad", rekla je političarka.

Nova Tv, In Magazin, screenshot
Milanka i kći Lana su nerazdvojne.

"Lana je dobro dijete, odrasla je u jednu prekrasnu djevojku koja naravno ima svoje faze koje su nekad dobre, nekad loše. Pubertet trese na sve strane, hormoni tresu na sve strane. Imamo nekih boljih, nekih loših dana. Ako netko kaže da je sve divno i krasno u odnosu majke i kćeri, laže", dodala je Opačić.

Linker
02. travanj 2024 10:06