VAŽAN DAN ZA SUPRUŽNIKE

Žanamari: 'Moj suprug pere suđe, usisava i nema problema s egom'

Glazbenici Žanamari i Mario Perčić vjenčali su se na današnji dan prije tri godine, baš na petak 13. koji se za njih pokazao kao – sretan broj. Na godišnjicu braka pjevačica Žanamari je za Gloria.hr otkrila kako planiraju proslaviti svoj dan, što ih čini sretnim parom, a otvorila se i kad je u pitanju njihova dvogodišnja kćerkica Gabriela za koju upravo traži dadilju s područja Makarske

'Mario i ja htjeli smo se tetovirati na današnji dan, ali počinje ljeto pa smo odlučili to odgoditi za jesen. Tako je sve ostalo na planovima za večeru, no hoćemo li ići sami ili ipak s Gabrielom, ovisi o tome hoće li netko moći uskočiti i pričuvati je dok smo u izlasku. Tome se baš i ne nadamo, jer je cijela šira obitelj ljeti u poslu od jutra do sutra', otkrila nam je pjevačica Žanamari Perčić koja s obitelji, suprugom Mariom s kojim je zajedno i u glazbenom biznisu, i njihovom kćerkicom Gabrielom, živi u Tučepima.

Kćerkica para napunila je dvije godine tijekom kojih su joj se maksimalno posvetili, no sada je došlo vrijeme kad su spremni na kraća odvajanja i traže dadilju koja bi je čuvala. 'U dvije godine Mario i ja smo samo jednom izašli sami. Vrijeme za sebe imamo samo kad ona zaspe popodne i to na sat, dva', rekla je Žanamari opisavši potom jedan tipičan dan obitelji tijekom radnog tjedna. 'Nakon jutarnje kave čitav sam dan s Gabi. Mario uspije odraditi par sati u studiju jer radi na novim pjesmama i produkciji. Za snimanje vokala moram čekati prijateljicu iz Londona koja pripazi na Gabi ili moju sestričnu Aleksandru koja uleti kad ima slobodno popodne. To su jedine osobe koje s njom mogu biti dulje od sat vremena. Svi drugi kukaju da je hiperaktivna. Voljela bih naći i dadilju, pa evo ovim putem pozivam zainteresirane s područja Makarske da mi se jave na moj Facebook page', poručuje pjevačica. Kako otkriva, njezina je mezimica 'najslađa i najluđa u isto vrijeme, s njom je borba velika, ali i blagoslov neopisiv!'

Ljeto će za pjevačicu i supruga biti radno i kako kaže, nemaju klasični godišnji odmor. Svoje odmore i putovanja planiraju tek nakon ljeta.

Potom se raspričala i o odnosu sa suprugom. 'Iskreno, ne znam kako smo se nas dvoje uspjeli naći u ovom moru ljudi s drugačijim pogledom na život od našeg. Maki i ja imamo isti đir, slušamo sličnu glazbu, bitne su nam iste stvari... osim toga tu je i faktor fizičke privlačnosti koji nas uvijek nekako drži i svako nas malo podsjeti na početak veze', govori Žanamari i dodaje da se oko svega uspijevaju dogovoriti, čak i oko kućanskih poslova.

'Kućanstvo i Gabi ja držim pod kontrolom koliko god mogu, ali kad mi se baš ne da zamolim ga da opere suđe, usiše podove i slično, što njemu nije nikakav problem napraviti. Mislim, nitko ne voli prati suđe, ali mi je drago što nema problem s egom pa će odraditi i to. A i zna da će mu se svaka pomoć isplatiti', rekla je kroz vragolasti osmijeh atraktivna pjevačica.

Posao Žanamari često vraća u Zagreb u kojem je provela lijepe godine, no kaže da je ipak sretna što obitelj živi na moru. 'Lakše je tu s Gabi. Ovdje joj je gotovo cijela riva jedno veliko igralište. Opušteniji smo tu. Svi svakog znaju, a pogotovo Gabrijelu', rekla je.

Novalja, 060814. 
Beat The Heat festival u Aquariusu. Uz ritmove glazbenog  Fedde Le Granda, Firebeatza te Gregorija Klosmana zabavljali su se hrvatski glumci Ivo Perkusic, Ana Gruica, pjevacica Zanamari Lalic sa svojim suprugom Marijem Pericicem. 
Na fotografiji: Zanamari Lalic sa svojim suprugom Marijem Pericicem.
Foto: Goran Telak / CROPIX
CROPIX

Mnogi Žanamari zavide na prekrasnoj liniji i zategnutom tijelu, pa nam je otkrila tajnu izgleda: 'Dugo nisam imala vremena vježbati, ali Gabriela me održala u formi. Nedavno sam počela opet s čučnjevima i vježbama s bučicama, ali kod kuće. Teretana mi je daleko i nije klimatizirana. Doma mi je super!'

Žanamari i Mario trenutačno rade na novom singlu i spotu, a u međuvremenu sviraju akustično. Reakcijama za posljednju singl baladu 'Sklonište od leda' su pozitivno iznenađeni, baš kao i njihovim zajedničkim engleskim dance singlom 'Love On The Dance Floor'. 'Ljude je oduševila produkcija i iznenadio zanimljiv Marijev vokal. To me potaklo da napravimo duet i na hrvatskom, na čemu upravo radimo', rekla je Žanamari za Gloriju.hr.

Pala je i šaljiva čestitika na fejsu:

Linker
11. travanj 2024 11:28