Profimedia, Mega Agency
Limun i cvijeće

Zanimljiv spoj okusa: Znamo sve o svadbenoj torti Meghan i Harryja

Sa slastičarkom koja će raditi tortu Meghan je radila intervju za svoj lifestyle portal koji je morala ugasiti nakon što je prohodala s britanskim princom

Celebrity vjenčanje godine se bliži, a mi iz tjedna u tjedan doznajemo nove detalje o 'velikom danu' Meghan Markle i princa Harryja.

Još uvijek nije poznato tko će dizajnirati vjenčanicu zgodne Amerikanke, ali zato znamo da su na vjenčanje pozvani i 'pučani', da će se par nakon vjenčanja voziti u otvorenoj kočiji te da će jednu od zabava za ugledne goste prirediti princ Charles.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle visit Edinburgh on February 13, 2018.
<P>
Pictured: Prince Harry and Meghan Markle
<B>Ref: SPL1658939  130218  </B><BR/>
Picture by: Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Splash News

Kensingtonška palača na Twitteru je danas otkrila još nekoliko simpatičnih detalja, vezanih uz svadbenu tortu kojom će mladenci počastiti svoje goste.

Za izradu torte, slavni par izabrao je Claire Ptak, mladu slastičarku koja vodi "Violet Bakery" u Londonu, u kojoj se jedu najfiniji cupcakesi, torte i kolači.

Claire je odrasla u Kaliforniji, i poznata je po svojim organskim receptima, a Meghan ju je upoznala kad je s njom radila intervju za svoj lifestyle blog The Tig. Blog je u međuvremenu ugašen, no prijateljstvo je ostalo snažno, baš kao i ljubav prema slasticama popularne slastičarke.

Members of The Royal Family attend the Commonwealth Day Observance Service at Westminster Abbey, London, UK, on the 12th March 2018.
12 Mar 2018, Image: 365828197, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Par je odabrao tortu od limuna i bazge, koja se radi od biskvita, kiselkaste kreme od maslaca i limuna te likera od bazge. Najčešće se ukrašava jestivim cvijećem, i odličan je izbor za pravo proljetno vjenčanje.

Pinterest

Linker
16. travanj 2024 12:06