ROMANTIKA I POL

Zaručila se Kourtney Kardashian! Bubnjar Travis kleknuo tijekom zalaska sunca, zaplesali su usred tisuće ruža

Do početka ove godine demantirali su glasine o romantičnoj vezi, no onda su se odjednom samo prepustili. Počeli su objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama te dolaziti zajedno na događanja i festivale. Nakon manje od godinu dana veze, bubnjar je zaprosio slavnu sestru, a oboje su zaključili kako je to odluka za vječnost.

- Zauvijek - napisala je Kourtney Kardashian uz fotografiju na Instagramu gdje u zagrljaju dečka Travisa Barkera stoji usred tisuće crvenih ruža i svijeća. Slavna sestra i reality zvijezda rekla je "da'" bubnjaru iz hit benda Blink 182. Ogromnim dijamantnim prstenom zaručio ju je tijekom zalaska sunca na plaži u Kaliforniji, a na romantičnoj ceremoniji bili su i njezine sestre Kim i Khloe Kardashian te Tristan Thompson.

"Travis ju je ispratio do plaže gdje su je čekale ruže u obliku srca i svijeće. Sve je izgledalo jako romantično. Kourtney nije skidala osmijeh s lica, a kada je shvatila što se događa, odjednom je 'zinula' te ruku stavila na usta. Obitelj je zapljeskala, a nakon nekog vremena, par se vratio u hotel", rekao je izvor za E!News te dodao kako je Kourtney zaplakala te partneru cijelo vrijeme ponavljala "volim te".

image
Zajedno su nešto manje od godinu dana.
T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da se između Travisa i slavne sestre Kardashian nešto događa šuškalo se još prošle godine, no oni su to uporno negirali govoreći kako su samo prijatelji. Ipak, početkom ove godine postalo je jasno da ih veže nešto više od prijateljstva. I sami su se otkrili kada su na Instagramu objavili da su zajedno u obiteljskoj kući Kris Kardashian u Palm Springsu. Kardashian i Barker poznaju se godinama, a on se pojavio i u nekoliko epizoda hit reality showa "Keeping Up with Kardashians". Osim toga, novi par je godinama viđen u zajedničkim izlascima u Los Angelesu.

Ove godine pripremili su pravi show kada su dolazili na Venecijanski filmski festival. Nisu su uspjeli obuzdati niti pred kamerama pa su strastveni poljupci i zagrljaji 'frcali' na sve strane. I ljeto su zajedno proveli u Italiji.

image
Kourtney Kardashian i Travis Barker u Veneciji

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Čitajte i: Iz snažnog prijateljstva rodila se ljubav! Kourtney Kardashian ljubi bubnjara slavnog benda

Kourtney s bivšim partnerom Scottom Disickom, s kojim je bila deset godina prije prekida 2015. godine, ima troje djece - sina Masona (11) i Reigna (6) te kći Penelope (8). Barker pak ima pokćerku Atianu (21), kćer Alabamu (15) i sina Landona (17) s bivšom suprugom Shannom Moakler s kojom je bio u braku od 2004. do 2008. godine.

Linker
19. travanj 2024 22:40