S njim nema šale

Zaručnik Britney Spears nestrpljivo iščekuje dolazak bebe: ‘Bit ću strog prema djetetu‘

Nakon što su potvrdili da očekuju dijete, Sam Ashgari gostovao je u televizijskoj emisiji te priznao kako ne želi unaprijed doznati spol djeteta.

Zaručnik pjevačice Britney Spears, Sam Ashgari, u svom je gostovanju na programu Access Hollywood otkrio više o očinstvu koje ga uskoro očekuje. Naime, dvadesetosmogodišnji glumac je priznao kako ne želi doznati spol djeteta prije njegova (ili njezina) rođenja. Voditelj Mario Lopez ga je upitao planiraju li on i pop zvijezda otkriti spol djeteta. Pjevačica koja ima dvojicu sinova treći je put trudna, no njen zaručnik po prvi će put postati otac i želi da mu beba bude potpuno iznenađenje.

"To je sve na Britney, ali ja ne želim ranije znati. To je nešto što želim pričekati do posljednjeg trenutka", kazao je Sam.

image

Sam se zajedno s Britney jako veseli prinovi.

BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Bez obzira na to radi li se o djevojčici ili dječaku, Asghari, čini se, već zna kako želi odgajati svoje dijete.

Ako je kći, bit će to najrazmaženija princeza ikad. Ako je sin, bit će to najjači dječak. Bit ću strog prema djetetu, rekao je Ashgari.

Čitajte i: Treba joj predah: Zbog trudnoće, Britney neće biti aktivna na društvenim mrežama

Podsjećamo, nakon što su doznali da očekuju dijete, Asghari je podijelio sliku na Instagramu te podijelio svoju sreću s pratiteljima.

“Brak i djeca dio su snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se uvijek veselio i što ne shvaćam olako. To je najvažniji posao koji ću ikada raditi", napisao je u opisu. Ashgari ne krije da već duže želi postati otac, pa je tako nedavno izjavio kako misli da se to trebalo dogoditi prije tri godine.

Linker
24. travanj 2024 22:03