Nika Turković
 Instagram
style file

Zavirili smo u ormar Nike Turković: Pokazala nam je jesenske favorite i mamin trudnički kombinezon koji obožava nositi

Mlada glazbenica osim pjevačkim talentom pažnju privlači i zanimljivim modnim izričajem. Jednostavan i klasičarski, no obilježen trendovskim i modernim komadima, stil Nike Turković ukrao nam je pažnju. Odlučili smo zato otkriti što se sve skriva u njezinoj garderobi, a Nika nas je s osmijehom pustila da zavirimo u njezin ormar.

Pjevačica Nika Turković (24) krenula je u pohod na domaću glazbenu scenu svojim singlom "U mraku", kojeg je izbacila nakon 15 godina. Toliko vremena je prošlo otkako nas je predstavljala na Dječjoj pjesmi Eurovizije, godinu dana nakon Dine Jelusića. Nika je od tada odrasla i osim glazbom, zainteresirala nas je i svojim modnim stilom i rado nam pokazala svoje favorite za jesensku sezonu.

U stanu kojeg je samostalno uredila, dočekala nas je s čupavim ljubimcem, kujicom Blue i pokazala nam u kakvim modnim kombinacijama najviše uživa. Nika nam je odmah izdvojila basic komade kao jedne od omiljenih, poput pamučnog bijelog t-shirta, a od jesenskih trendova ove se sezone zaljubila u kaubojski stil i western štih. U šopingu je, kaže, organizirana, a često u šoping odlazi i u mamin ormar pa tako i danas voli nositi kobinezon koji je mama nosila dok je bila trudna s Nikom. Kako kombinira svoje omiljene komade i što nam je još pokazala, otkrijte u videu.

Linker
23. travanj 2024 08:43