STAN NA PRODAJU

Zavirite u zagrebački stan Ive Šarić i Brune Petkovića – luksuz od 245 četvornih metara kakav se rijetko viđa

U životima nogometaša Brune Petkovića i voditeljice Ive Šarić svakim je danom sve uzbudljivije. Osim što danas slave prvi mjesec njihovog sinčića Adriana, odlučili su se na još jedan veliki korak – preseljenje iz luksuznog zagrebačkog stana.

245 četvornih metara hotelski uređenog stana u Vinogradskoj ulici, na izuzetno mirnoj lokaciji u blizini park šume Jelenovac više ne zadovoljava potrebe Brune Petkovića i Ive Šarić. Par je odlučio angažirati agenciju i stan staviti na prodaju te obiteljsko gnijezdo sviti u nekom novom domu. Stan bivše manekenke i nogometaša nudi se u oglasima po cijeni od pet i pol milijuna kuna.

Fotografije stana možete pogledati OVDJE.

I dok smišljaju kako će izgledati njihov novi dom, zaljubljeni par uživa u prvim tjednima prvog zajedničkog sina Adriana koji je na svijet stigao 3. travnja. Oko mališana, kada nisu kod tate, također nogometaša Jerka Leke, često uskaču i njegova starija polubraća, Ivina dva sina iz devetogodišnjeg braka – Carlos i Leon. I dok Iva spretno barata s trećim djetetom, Dinamovom napadaču ovo je prvi sin pa se iz dana u dan upoznaje s roditeljskim izazovima.

EKSKLUZIVNO! Bruno Petković postaje otac! Donosimo fotografije zaljubljenog para u iščekivanju prinove

O njihovoj vezi već se pričalo još prije godinu dana, kada su snimljeni u nekoliko privatnih druženja, a njihovo poznanstvo seže još iz emisije 'Klub 7' kada je Iva Šarić, kao voditeljica, ugostila slavnog Dinamovca. Tada se šuškalo da je Dinamovac u vezi s tenisačicom Donnom Vekić pa nitko nije ni sumnjao da je susret s Ivom možda fatalan. 32-godišnja Iva i šest godina mlađi Petković svoj odnos cijelo vrijeme pokušavaju držati dalje od očiju javnosti.

Adrian je stigao kući! Bruno Petković i Iva Šarić ponosno izveli sina iz rodilišta

Linker
18. travanj 2024 13:31