Opasno stanje

Zbog krvarenja u mozgu, slavni reper hitno hospitaliziran, je li razlog paprena brakorazvodna parnica!?

Poznati američki reper, "težak" gotovo milijardu dolara, hitno je prevezen u losanđelesku bolnicu. Mnogi špekuliraju kako je razlog reperovog iznenadnog narušenog zdravstvenog stanja upravo rastava braka i stres koji je zbog toga uslijedio.

Reper Dr. Dre (50) hospitaliziran je na odjelu intenzivne njege u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu zbog aneurizme u mozgu, nakon što je u ponedjeljak nastupilo krvarenje, izvijestio je TMZ.

Iako su se njegova obitelj, prijatelji i obožavatelji ozbiljno zabrinuli na ovu vijest, pedesetogodišnjak je poslao poruku:

"Zahvaljujem svojoj obitelji, prijateljima i obožavateljima na interesu i dobrim željama. Odlično se osjećam, te dobivam izvrsnu medicinsku njegu. Uskoro ću izaći iz bolnice i vratiti se kući. Poseban pozdrav svim sjajnim medicinskim profesionalcima u Cedaru. Ljubav!“ napisao je Dr. Dre u Instagram objavi prije osam sati.

Reperu, kojemu je pravo ime Andre Young, liječnici još uvijek nisu dijagnosticirali uzrok aneurizme u mozgu, piše TMZ.

Inače, aneurizme su ograničena proširenja krvne žile, posebno aorte ili arterija na periferiji. Nastaju zbog slabljenja određenog dijela žilnog zida. Može postojati obiteljska sklonost, no specifični uzroci su arterioskleroza, gljivične infekcije, infekcije sifilisom, aortitis (upala aortne stijenke) ili trauma.

Nakon glazbenih početaka u hip-hop bendu N.W.A., debitantski album "The Chronic" iz 1992. godine učinio ga je glazbenom zvijezdom. Rodom iz Comptona u Kaliforniji, glazbenik je postao slavan i "težak" gotovo milijardu dolara.

image
Dr. Dre i Nicole Young u sretnijim danima.
PROFIMEDIA

Vijest o hospitalizaciji dolazi u trenutku kad slavni i imućni reper prolazi kroz brakorazvodnu parnicu u kojoj njegova supruga Nicole potražuje 2 milijuna dolara mjesečne naknade i 5 milijuna dolara na račun odvjetničkih troškova. Mjesečnu naknadu od 2 milijuna dolara Dr. Dre odmah je osporio tvrdeći da je ionako cijelo vrijeme financira. Također, usprotivio se i iznosu odvjetničkih troškova tvrdeći kako je taj iznos nečuven, jer njen tim odvjetnika na ovom slučaju radi tek nekoliko mjeseci.

Nicole Young, njegova uskoro bivša supruga, svim se silama trudi osporiti i predbračni ugovor koji su supružnici potpisali 1996. godine. Obje parnice zakazane su za srijedu, no čini se kako, zbog trenutnog zdravstvenog stanja, Dr. Dre neće prisustvovati ni na jednoj.

Mnogi špekuliraju kako je razlog reperovog iznenadnog narušenog zdravstvenog stanja upravo rastava braka i stres koji je zbog toga uslijedio.

Linker
25. travanj 2024 08:10