Epilog šokantnog događaja

Zbog njenih ljubimaca je primio metak, sada mu vraća: Lady Gaga dala je ogroman iznos za liječenje svog šetača

Svoju neizmjernu zahvalnost čovjeku koji se borio i nastradao zbog njezinih pasa slavna pjevačica želi iskazati i tako da će mu pokriti trokove liječenja, ali i nadoknaditi gubitak u poslu zbog tog ašto nije u mogućnosti raditi.

Pop diva Lady Gaga platit će više od 600 tisuća kuna medicinskih troškova svom šetaču pasa, za liječenje ozljeda koje je zadobio kada su ga upucali lopovi koji su pjevačici ukrali dva francuska buldoga. Psi su bili na brizi šetača Ryana Fischera, koji je hospitaliziran nakon napada. Policija ga je pronašla u teškom stanju, nastradao je jer je pokušao zaštititi pse od napadača. Prema izvještajima, očekuje se da će se Fischer potpuno oporaviti.

"Lady Gaga osjeća se užasno zbog onoga što se dogodilo Ryanu i želi biti sigurna da se o njemu brine. Apsolutno ga obožava i zauvijek mu je dužna zbog njegove hrabrosti. Također mu je željela nadoknaditi izgubljeni posao i poželjela mu je brzi oporavak", kazao je upućen izvor za The Mirror.

Čitajte i: U potpunom je šoku: Lady Gaga nudi ogromnu nagradu za otete pse, šetač pasa završio u bolnici

Ryan se brinuo za Gagine ljubimce, voljena tri francuska buldoga, dok je ona snimala novi film u Italiji. Nije poznato je li se Gaga u međuvremenu zbog nesretnih događaja vratila u SAD ili će to učiniti tek kasnije.

Borio se za pse

Na mjestu napada uz Ryana bila su ti Gagina psa, napadači su oteli dva Kojija i Gustava, dok je treća kujica Miss Asia uspjela pobjeći u nepoznatom smjeru. Nedugo nakon napada odbjegla i prestrašena kujica je pronađena.

Snimke nadzornih kamera pokazale su da se Fischer borio s dvojicom muškaraca, koji su izašli iz bijelog automobila, zatim ga je jedan od otmičara upucao u područje prsnog koša.

Šokirana pjevačica, koja se nalazila u Rimu gdje snima za film "Gucci" Ridleya Scotta, ponudila je nagradu od 500.000 dolara (3,1 milijun kuna) onome tko pronađe njezine ljubimce.

Nekoliko dana kasnije policija u Los Angelesu izvijestila je da su dva francuska buldoga Lady Gage, pronađena zdrava i sigurna.

Čitajte i: Drama je sretno okončana! Psi Lady Gage vraćeni su zdravi i neozljeđeni, a stradali šetač dobro se oporavlja

"Psi Lady Gage predani su lokalnoj policijskoj postaji. Pronađeni su neozlijeđeni i predani predstavnicima njihove vlasnice", objavila je policija Los Angelesa (LAPD). Ljubimce slavne pjevačice pronašla je neimenovana žena, koja je kontaktirala Gagine suradnike.

"Nije vjerojatno da je ona umiješana u napad niti se s njim povezuje", kazao je voditelj LAPD-ja te dodao da je kriminalistička istraga u tijeku.

Linker
20. travanj 2024 07:29