FACEBOOK
Sve je suze isplak‘o

Zbog ove njegove izvedbe svi su imali knedlu u grlu: Jacques Houdek zahvalan je Bogu na ovom daru

Poznati glazbenik odradio je angažman zbog kojeg puca od ponosa, a na njegovu emotivnu izvedbu nitko nije mogao ostati ravnodušan.

"Postoje jako posebni trenuci kada sam dragom Bogu najzahvalniji na blagoslovu što svojim glasom kroz pjesmu mogu iznijeti i prenijeti najdublje emocije, a nastup na svečanome otvorenju Vukovarskog vodotornja sigurno jedan od najposebnijih doživljaja u mome životu...", napisao je Jacques nakon emocionalnog nastupa pokraj obnovljenog simbola grada heroja. Pjevao je pjesmu "Mojoj Majci", Jasenka Houre, a u izvedbi ga je pratio maestro Mato Matošević. 

"Neopisiv je to osjećaj časti i poštovanja, ponosa, zajedništva, zahvalnosti i povezanosti, pripadnosti narodu... U zahvalu svima koji su svoje živote predali na službu svojoj domovini i narodu koji to nikada ne smije zaboraviti... Neka im je vječna slava i hvala ", nastavio je poznati glazbenik koji je na svoj nastup poveo i oca. 

"Moj Stari i ja, dva Slavonca ispred vukovarskog Vodotornja, simbola hrvatskog zajedništva.", napisao je poznati pjevač.  Prije nekoliko godina imao je priliku biti u duetu s divom Doris Dragović na pjesmi "Ima nešto u tome". 

image
Doris Dragović i Jacques
FOTOGRAFIJE: PROMO

"Pristao sam, a da nisam ni čuo pjesmu jer ako je Doris čula moj glas u toj pjesmi – sve je jasno. Njoj se vjeruje! Prekrasno je iskustvo pjevati s Doris, ona ima najljepši glas koji možete zamisliti. Tako moćan, a istodobno tako nježan. – kazao je Jacques.

Linker
20. studeni 2020 18:23