ne mogu to podnijeti

Zbogom zauvijek: Meghan i Harry napravili još jedan drastičan potez pa objasnili i zašto

Ni "preko bare" Meghan Markle i princ Harry ne uspjevaju naći mir kojem su se nadali. Zbog lavine ružnih komentara morali su odustati od danas vrlo važnog oblika samopromocije.

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan Markle odlučili su se pozdraviti sa društvenim mrežama, pišu strani mediji.

Premda su im takve platforme itekako značajne pri promoviranju novih poslovnih pothvata i humanitarnih akcija kojima se bave, zbog negativnih komentara koji ne prestaju stizati ispod svake njihove objave, zaključili su kako je bolje držati se podalje Instagrama, Twittera i Facebooka.

Na svojom su službenom profilu na Instagramu skupili preko 10 milijuna sljedbenika, ali i dali priliku onima koji ih ne vole da ružnim komentarima iskažu svoje nezadovoljstvo. Posebno negativni komentari stizali su iz Velike Britanije u kojoj je mnogo ogorčenih zbog odluke princa Harryja da odstupi od uloge koju mu je pripisala britanska kraljevska obitelj, kako bi slijedio svoje srce.

image
Zbog mira u duši Meghan i Harry odlučili su napustiti društvene mreže
BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

I dok američki mediji veličaju Meghan Markle kao ženu koja je uspjela ostvariti američki san i ljubavnu priču kao iz filma, u Velikoj Britaniji manje je omiljena, dapače mnogi je smatraju strankinjom koja je unijela razoru kraljevsku obitelj.

Kako izvještava Sunday Times, upravo zbog pogrdnih komentara, Meghan i Harry nemaju namjeru koristiti društvene mreže ni u svrhu promoviranja nove neprofitne organizacije Archwell, kojom se nadaju širiti dobro i pomagati drugima.

Poznati par također je odlučio da neće koristiti riječ "kraljevski" u svojim novim pustolovinama.

Linker
18. travanj 2024 16:31