Splash News
SVE JE STALO

Zdravlje je važnije: Blake Lively prekinula snimanje filma jer mora na još jednu operaciju

Zbog druge operacije će izlazak njezinog novog filma najvjerojatnije biti odgođen jer je produkcija zaustavljena do daljnjega.

Nakon što je krajem godine ozlijedila ruku na setu svojeg novog filma, američka glumica Blake Lively bila je podvrgnuta operaciji, ali nažalost – neuspješno. Zbog teške ozljede će 30-godišnja glumica ponovno na operacijski stol, a zbog njezinog bolovanja zaustavljeno je snimanje špijunskog trilera "The Rhythm Section" koji je trebao stići u kina u veljači 2019. godine. Izgledno je kako će datum objave biti pomaknut jer je filmskoj ekipi rečeno kako bi stanka na setu mogla potrajati i do pet mjeseci te da u međuvremenu mogu tražiti drugi posao.

Splash News
Na snimanju filma u New Yorku

Blake Lively, koja je u braku s glumcem Ryanom Reynoldsom s kojim ima dvije kćeri, trogodišnju James Ines koja ima godinu dana, ozlijedila se kod izvođenja akcijske scene, a njezin oporavak ne bi toliko trajao kada na setu ne bi trebala izvoditi razne akrobacije.

- Ona se odlično oporavlja. Problem je što bi inače, s takvom ozljedom, bilo dovoljno šest tjedana rehabilitacije te nakon toga nošenje udlage. Ali mi moramo snimati akcijske scene pa to dodatno komplicira situaciju – izjavio je nedavno redatelj Reed Morano. Kako se čim prije oporaviti od ozljede s Blake bi mogao podijeliti glumac Tom Cruise koji je na snimanju ozlijedio gležanj zbog čega je produkcija novog nastavka "Nemoguće misije" bila zaustavljena mjesecima.

Film "The Rhythm Section" je ekranizacija knjiga Marka Burnella o Stephanie Patrick: u središtu priče je žena koja je odlučna saznati što se točno dogodilo u avionskoj nesreći u kojoj je poginula njezina cijela obitelj. Ali ona ne želi samo istinu, već i osvetu.

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 15:   Actors Blake Lively (L) and Ryan Reynolds pose with their daughters as Ryan Reynolds is honored with star on the Hollywood Walk of Fame on December 15, 2016 in Hollywood, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Getty Images
Blake Lively sa suprugom i djecom u prosincu 2016. godine

Linker
12. travanj 2024 11:26