Splash News
IZRAELSKA MANEKENKA

Žele veliku obitelj: 14 mjeseci nakon prvog djeteta, stiglo je i drugo

Kada se 2015. godine svojem suprugu zaklela na vječnu ljubav, izraleska manekenka izjavila je da s njim želi "veliku židovsku obitelj" i čini se da je potpuno predana tom 'zadatku': samo 14 mjeseci nakon rođenja prvog djeteta, stiglo im je i drugo.

Izraelska manekenka Bar Refaeli (32) postala je drugi put majka: "Naša srca su ispunjena ljubavlju i jako sam sretna što mogu objaviti da sam sada ponosna majka dvoje djece".

Malena Ella na svijet je stigla u petak, 20 listopada, a poznata manekenka, koja je između ostalog bila model i popularnog brenda Victoria's Secret, poručila je da su svi sretni, zdravi i da s nestrpljenjem očekuju novo poglavlje života. Za 32-godišnju manekenku i njezinog supruga, milijardera Adija Ezru to je drugo dijete: prvu kći Liv dobili su prije samo 14 mjeseci.

Odabirom nešto dužeg imena par je prekinuo "tradiciju" imena od samo tri slova: dosad su u obitelji bili Bar, Adi i Liv, a sada im se pridružila Elle. Par se vjenčao 2015. godine u Izraelu te je Bar tada izjavila kako s Adijem želi imati "veliku židovsku obitelj" - i čini se kako to planiraju ostvariti u čim kraćem roku s obzirom na do da je sedam mjeseci nakon rođenja prvog djeteta otkrila da je ponovno trudna. Od tada je svoju drugu trudnoću redovito "dokumentirala" na Instagramu, uključujući i one u bikinijima. Iako svoje fotografije redovito dijeli na društvenim mrežama, fotografije svoje djece ne objavljuje - jer njihovu privatnost želi zaštititi.

Objavu dijeli Bar Refaeli (@barrefaeli)

Objavu dijeli Bar Refaeli (@barrefaeli)

Linker
19. travanj 2024 09:36