objavila sretnu vijest

Žena kojoj je organizacija drugo ime! Marie Kondo čeka treće dijete

Organizatorica Marie Kondo objavila je da sa svojim suprugom Takumijem Kawaharom čeka treće dijete. Već su roditelji dvije curice, a ne mogu dočekati dan kada će im stići i treća sreća.

Omiljena organizatorica doma i autorica bestsellera čeka treće dijete. Marie Kondo sa suprugom Takumijem Kawaharom već ima dvije djevojčice. Satsuki i Miko uskoro će dobiti društvo, njihova poznata mama objavila je na Instagramu sretnu vijest. "Imam vijesti! Još jedna radost je na putu", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s trbuščićem.

Kondo se proslavila svojim organizacijskim vještinama, koje su joj donijele pravo poslovno carstvo. Nakon što je objavila knjigu "The Life Changing Magic od Tidying Up", dobila je i serijal na Netflixu. Iako obožava red, priznala je u nedavnom razgovoru za magazin People kako joj se perspektiva uvelike promijenila otkako je postala majka.

Čitajte i: Volite serije o uređenju interijera? Ove četiri emisije će vas oduševiti i mnogočemu naučiti!

Nekad sam bila perfekcionistica, no postalo je teško održavati takve standarde nakon što smo dobila djecu.

" Puno toga je počelo biti izvan moje kontrole. Nadam se da će moja iskrenost po tom pitanju pomoći drugima da si olakšaju nositi se s nemogućim standardima. Od perfekcionizma sam davno odustala", zaključila je Marie Kondo.

Čitajte i: Odred za pospremanje: Priča o dvije prijateljice koje zarađuju milijune organizirajući tuđe police, ladice i ormare

Iako smatra da je normalno da djeca imaju svoje ispade, Kondo je pronašla način kako da ih smiri i ima situaciju pod kontrolom. "Slušam ih, jednom kada se smire, pitam ih što ih muči i dajem im do znanja da ih razumijem. Pokušavam poštivati njihove osjećaje", ispričala je Kondo i dodala da njezine curice nisu sklone same pospremati svoje sobe. "Pospremaju ako ih ja to zatražim! Na kraju svakog dana pospremimo zajedno", zaključila je slavna mama.

Linker
20. travanj 2024 03:54