INSTAGRAM / Nina Badrić
To je najvažnije

Žene mu 'čuvaju leđa': Ministar Beroš s Hvara sa suprugom i Ninom Badrić poslao snažnu poruku

Fotografija koju je na svom Instagram profilu podijelila naša popularna pjevačica izazvala je hrpu pozitivnih kometara i reakcija.

Jedna od "vlasnica" najljepšeg glasa na našim prostorima, pjevačica Nina Badrić, tradicionalno i ovo ljeto provodi u Jelsi na otoku Hvaru. U mnoštvu prijatelja koje je ovoga ljeta srela i ugostila na jednom od naših najljepših dalmatinskih otoka, našao se i aktualni ministar zdravstva, a Nina nije odoljela da ne ovjekovječi taj trenutak.

Pjevačica je pozirala s Vilijem Berošom i njegovom suprugom Jasminkom te njihovu zajedničku fotografiju objavila na Instagramu.

"Da mi kompa bude Mažuranić, frend Stjepan Radić, prijatelj Marulić, ko' buraz Vili Beroš. Kako znamo, poslužila se Nina stihovima pjesme "Hrvatski velikani" sastava Tram 11 apelirajući na svoje obožavatelje hashtagom #ostanimonegativni.

Ministar je na fotografiji pozirao sa smiješkom na licu sjedeći u kratkim hlačama pepita uzorka i bijeloj, lanenoj košulji, a pjevačica i njegova supruga stajale su iza njega.

Obje u laganim ljetnim haljinama, baš poput ministra, nosile su sunčane naočale na licu.

Iako objavljena prije samo četiri sata, fotografija je već prikupila gotovo pet tisuća lajkova, što ne čudi jer Hrvati gaje simpatije prema aktualnom ministru. Uz komentare poput: "Vili je kralj", "Vili legenda" i slične, jedan je njezin pratitelj, pak, iskoristio prigodu da je zamolila da poruči ministru: "Sad ga nagovori da pusti roditelje da budu s djecom u bolnicama❤"️

ČITAJTE I:

Vili Beroš sasvim osobno! Progovorio o djetinjstvu, obiteljskoj mezimici i slikama koje ga i danas muče

Ekskluzivno: Supruga junaka nacije otkriva čime ju je ministar osvojio i što najviše kod njega voli

Izlazak ministra Beroša i njegove supruge! Ljubav koja je počela '92. u bolnici - danas je jača nego ikad

Linker
16. travanj 2024 11:25