Objavio i sliku

Ženio se čak pet puta i isto toliko rastajao: Jean-Claude Van Damme u 61. godini pohvalio se ‘novom curom‘

Slavni glumac imao je buran ljubavni život, a njegovi fanovi su jedva dočekali da nađe novu djevojku. Kada je konačno objavio da ju je našao i pokazao njezinu fotografiju, mnogi su se iznenadili onime što su vidjeli.

Majstor borilačkih vještina i glumac Jean-Claude Van Damme sve je iznenadio kada je na Twitteru napisao da ima novu curu i da će objaviti njezinu fotografiju. Naime, već neko vrijeme se šuška da ovaj 61-godišnjak ima novu djevojku, a sada je glasinama odlučio sam stati na kraj.

Njegov tweet izmamio je čak 28 tisuća lajkova i preko tisuću komentara jer su se svi pitali tko je njegova odabranica. No, sljedeći dan, kada je Van Damme konačno objavio fotografiju, mnogi su se nasmijali i raznježili na ono što su vidjeli.

"Dosta ste čekali. Ovo je moja nova cura", napisao je Van Damme u opisu fotografije njegovog novog kućnog ljubimca, kujice Lulite. Glumac je ovim potezom fino zapaprio svim medijima i nadobudnima koji prate svaki njegov korak, ali i poručio da mu ne treba nova žena u životu. Za njega je dovoljna samo jedna - Lulita.

image
Jean-Claude Van Damme i Gladys Portugues.
PIERGIORGIO PIRRONE/LAPRESSE/PROFIMEDIA

Kad je riječ o ženama, Van Damme se ženio i rastajao pet puta Marijom Rodríguez, Cynthijom Derderian, Darcy LaPier i Gladys Portugues, s kojom se rastajao i mirio čak dva puta. Njome se prvi put oženio 1987. te je taj brak trajao do 1992., kada su se rastali zbog njegove afere s glumicom Darcy la Pier, s kojom se kasnije i vjenčao.

image
Jean-Claude Van Damme i Darcy LaPier.
PETER BORSARI/PIP-LMKMEDIA/LANDMARK/PROFIMEDIA

Trudnu Darcy prevario je s pjevačicom Kylie Minogue, a kasnije se vratio Gladys i drugi put je oženio 1999. Ipak, rastali su se 2015. zbog razlika preko kojih nisu mogli prijeći. Iz braka s Darcy ima sina Nicholasa Van Varenberga, a iz onog s Gladys sina Kristophera Van Varenberga i kćer Biancu Bree.

Linker
10. travanj 2024 19:58