Tajna sretnog doma

Ženska snaga majčinstva: Blake Lively otkrila od čega se osjeća bolje nego ikad u životu

Zbog dobre obiteljske atmosfera nikad se nije osjećala bolje i samopouzdanije u svojoj koži kao majka triju djevojčica, a njezin suprug Ryan Reynolds u šali ih naziva ‘ženskom bandom‘.

Kad djeca malo porastu, majčinstvo postaje neka vrsta "dvosmjerne" ulice jer majke i djeca uče jedni od drugih, tvrdi američka glumica Blake Lively. Kaže da se nikada nije osjećala bolje u svojoj koži tako da osjeća lakoću u svom tijelu. Za to su zaslužne njezine kćeri te već spomenuta interakcija između djece i roditelja. S Ryanom Reynoldsom, holivudskim glumcem kanadskog podrijetla, ima kćeri James (7), Inez (5) i Betty (2) a odnos s djevojčicama opisuje kao žensku snagu u roditeljstvu, piše People.

image

Blake Lively rodila je tri kćeri.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Njen suprug nema ništa protiv. Dijele sve obaveze (obožava situacije kad je on glavni roditelj jer ona snima), dobar je i zabavan tata, često se zafrkava na temu da je kao jedino muško okružen "ženskom bandom". Poticajna obiteljska atmosfera dobro djeluje na samopouzdanje mama koje se i kad je sve dobro pitaju jesu li dorasle zadatku i čine li sve kako treba?

Čitajte i: Zaljubljeni kao prvog dana: Reakcija Ryana Reynoldsa koji gleda suprugu svaki put oduševljava

"Nikada se nisam osjećala više sama ili opuštenije u vlastitom tijelu ili samopouzdanije. Ne kažem da me milijun puta dnevno ne pogađaju nesigurnosti, ali jednostavno se osjećam nevjerojatno sređeno," kaže zvijezda filma "Slatka, mala tajna". Obitelj ju je, tvrdi, nadahnula na poslovni pothvat: smisliti gazirano piće koje neće ostaviti posljedice po zdravlje klinaca, rekla je za Forbes.

image

Blake Lively i Ryan Reynolds

AFP/PROFIMEDIA

Obožavaju piti gazirano koliko im god branili, pa je glumica osmislila liniju napitaka s provjernim, eko sastojcima Betty Buzz. "To je razloga zašto nam je Betty Buzz važna. Htjela sam da ih i moja djeca mogu piti, a ne samo odrasli. Nema sastojaka zbog kojih će se klinci osjećati loše kad utaže žeđ", zaključuje poduzetna glumica.

Linker
25. travanj 2024 00:20