NERAZDVOJNE

Ženski vikend sestara Zaninović: Ana i Lucija s kćerkicom prošetale zagrebačkom špicom, muževi i sinovi ‘ostali‘ u Splitu

Lucija i Ana nakratko su Split zamijenile Zagrebom, a njihovu opuštenu šetnju na špici ulovio je naš fotoreporter. Mlade mame sa sobom su povele i Lucijinu kći Marinu, za vrijeme šetnje malena je bezbrižno spavala u kolicima.

Bivše tekvandoašice i sestre blizanke Lucija i Ana Zaninović još su jednom pokazale koliko su nerazdvojne. Ovaj vikend nakratko su napustile rodni Split i posjetile Zagreb, a povod je bio prijateljičin porod. Kako su nam rekle seke, njihova prijateljica i bivša kolegica iz kluba Marina Sumić, inače po struci stomatologinja, rodila je djevojčicu, a ponosna mama nadjenula joj je ime Lucija. Setre Zaninović novopoečenu su majku odlučile iznenaditi ispred rodilišta, a zbog njih dvije su u metropoli ostale cijeli vikend. Sa sobom su povele i malenu Marinu, Lucijinu kći, koja uskoro puni godinu dana.

image
Sestre Zaninović za šetnju zagrebom odabrale su bijele klasične komade.
CROPIX

Modni klasik

Naš fotoreporter za vikend je uhvatio ženski dio obitelji u ugodnoj šetnji zagrebačkom špicom, a odlično raspoložene sestre pokazale su i jednostavnost u svome modnom izričaju. Njihovim outfitima na najpoznatijoj šetnici u Zagrebu dominirala je bijela boja. Ana se odlučila za svijetlo plavi traper šos i bijeli T-shirt, sandale s cirkonima i bordo torbicu, a Lucija je imala pleteni ceker, bijele traperice, pletenu bijelu majicu te smeđe natikače, a nosila je i sunčane naočale, za ono malo sunca koje je provirilo ovoga vikenda.

Čitajte i: Lucija Zaninović o rođenju malene Marine: 'Nisam mogla odabrati ljepši trenutak za rođenje drugog djeteta'

Muški dio obitelji, njihovi muževi Nal Kuzmanić i Duje Đapić, ostali su u Splitu sa sinovima, mališanima Tomom i Ervinom. Djevojke su se, izgleda, odlučile nakratko odmoriti, kao i malena Marina koja je bezbrižno spavala u kolicima. Na svijet je carskim rezom stigla prošle godine u srpnju, a ime je dobila po njihovom ocu. Lucija i Nal trudnoću su planirali jer nisu željeli preveliku razliku u godinama između Ervina i drugog djeteta.

image
U Zagreb su stigle zbog prijateljice Marine Sumić.
CROPIX

Čitajte i: Mladencima s najljepšim osmijesima na vjenčanje je stigao i Petar Grašo, ali i sestre Zaninović

"Marina je prava nježna djevojčica, toliko je dobra i mirna da i ne zna grintati. U noći se budi tri puta, no čim je nahranim, nastavi spavati, a tijekom dana je i 'ne osjetim'. Ako ne spava, mirno leži u svojoj ležaljci u dnevnoj sobi", nahvalila je Lucija svoju slatku kćerkicu niti mjesec dana nakon poroda, kad je Glorijinu ekipu ugostila u svojem domu.

Linker
13. travanj 2024 03:39