Getty Images
PODRŠKA SUPRUGU

Zgodna žena je stigla u Split: Svojim dolaskom opovrgnula glasine o bračnim problemima

Nakon napisa da joj je brak pred raspadom, dolazak Daniela Modera u Split bez Julije Roberts (49) mnogi su doživjeli kao potvrdu kraja još jednog holivudskog braka. Ipak, čini se da u njihovom životu nema nikakve krize jer je 'Zgodna žena' ipak doputovala u Hrvatsku.

Američka glumica je ovog ljeta u tajnosti boravila u Beogradu s cijelom svojom obitelji gdje je stigla na snimanje novog filma "Ibiza" njenoga supruga Daniela Modera. On na novom Netflixovom projektu radi kao direktor fotografije, a nedavno je stigao u grad pod Marjanom gdje je filmska ekipa nastavila sa snimanjem. Kako ovog puta s njim nisu viđeni ni Julia niti njihova djeca, mnogi su se zapitali jesu li šuškanja o njihovoj bračnoj krizi točna. Naime, medijima se proširila priča da je Julija nedavno imala aferu s Richardom Gereom (68), svojim filmskim kolegom iz hita "Zgodna žena" te da je njezina romansa razljutila njezinog supruga za kojeg je to bila "kap koja je prelila čašu" u njihovom 15-godišnjem braku.

Ipak, čini se da nema nikakve krize jer je Julija ipak stigla u Split i pridružila se svojem suprugu. Navodno je, kako piše Dalmatinski portal, odsjela u hotelu Radisson Blue, a Hrvatsku će napustiti već u nedjelju.

Linker
19. travanj 2024 14:16