Profimedia, Mega Agency
50. pokuacala na vrata

Život Jennifer Aniston nakon razvoda: 'Ništa od upoznavanja preko interneta'

U veljači ove godine američka glumica navršila je 50. godina, no godine su za nju samo broj - danas izgleda bolje no ikada, a u velikom intervjuu otkrila je i kako se odlično osjeća u svojoj koži.

Jedna od miljenica publike, osobito zbog uloge u popularnoj seriji 'Prijatelji', iza sebe ima nekoliko propalih ljubavnih veza, ali to joj nije poljuljalo vjeru u ljubav. Jennifer Aniston je za Harpers Bazaar pozirala u toplesu i kupaćem kostimu i pokazala figuru na kojoj bi pozavjedile i mlađe od nje.

'Mislim da su naša tijela prekrasna, i mislim da je jako važno slaviti ih i uživati u njima što je više moguće. Ne bi trebala postojati neka neugoda ili sram", rekla je glumica.

Iza sebe ima veze s nekima od najpoželjnijih muškaraca Hollywooda - romantična priča s Bradom Pittom i dalje je tema javnosti, a prošle godine glumica je prekinula s glumcem Justinom Therouxom. Kako je priznala u razgovoru za američki časopis, trenutno je single, a vremena za ljubav nema zbog posla. Otvorena je za neku novu ljubav, no kako je rekla, internetske stranice za upoznavanje, poput Tindera, ne dolaze u obzir.

"Trenutno imam nula vremena, fokusirana sam na posao, na show i tako su mi sada posloženi prioriteti. Smatram da kada romansa dođe, to ću prepoznati, ne želim je tražiti", rekla je Aniston.

"Kad mi ljubav pokuca na vrata, bit će više nego dobrodošla. Nisam osoba koja odustaje i koja ne vjeruje da joj se više nikada neće dogoditi ljubav. Mislim da imam više srodnih duša, ne postoji samo onaj koji je jedan jedini. Pa i neke prijatelje imam više od 35 godina", kazala je.

Prije nekoliko mjeseci proslavila je svoj rođendan, a na listi najpoznatijih zvijezda koje su bile pozvane, poput Courteney Cox i Sandre Bullock,u društvu se našao i njezin bivši suprug Brad Pitt, nakon čega su svi pomislili da je na pomolu pomirenje starog para. Iako je prekinuo s Angelinom Jolie, Jennifer i Brad razočarali su obožavatelje i ostali samo prijatelji.

EXCLUSIVE: Actress Jennifer Aniston is all smiles as she was spotted filming
Profimedia, Mega Agency

Linker
20. travanj 2024 03:27