PROFIMEDIA
Obiteljske veze

Život u sjeni dive! Kompleks ‘slavnije sestre‘ muči brojne poznate dame - i nije im nimalo lako

Odnosi između braće i sestara spadaju u one posebne - oni znaju sve o vama, često slično izgledaju, a nije tajna i da mlađi često kopiraju starije - ipak su im uzor od najmanjih dana. Događa se to i u obiteljima zvijezda.

Odnosi između braće i sestara spadaju u one posebne - oni znaju sve o vama, često slično izgledaju, a nije tajna i da mlađi često kopiraju starije - ipak su im uzor od najmanjih dana. Događa se to i u obiteljima zvijezda.

Obitelj svakome može biti najveća potpora, ako sve funkcionira unutar nje, no ako odnosi nisu idilični, članovi obitelji mogu nas prilično osramotiti i zadati nam glavobolju. Kod poznatih osoba svi se ti događaji dižu na veću potenciju, treba se samo prisjetiti trakavice koju Meghan Markle ima s obitelji po očevoj strani.

No, srećom nisu svi primjeri tako ekstremni, većinom su uglavnom skladni, ili dovoljno skladni da ne izlaze u javnost sa svojim problemima. Svakako da nije lako ni živjeti u sjeni megauspješnog člana obitelji, jer htjeli to ili ne, uvijek će ih se uspoređivati s glazbenom divom ili supermodelom. Još je teže kada manje slavna sestra ili brat odabere istu karijeru. Neki grade svoj put u tišini, a drugi se pak 'šlepaju' na slavnog člana obitelji i uživaju u statusu koji im je priskrbio slavni član obitelji. Provjerili smo kako se s pritiskom nose sestre od najpoznatijih žena na svijetu

Kate i Lottie Moss

Kate Moss ima mlađeg brata Nicka i polusestru Lottie, roditelji su joj se rastali kada je imala 13 godina, a mlađu Charlotte dobila je kada je imala 22 godine. Kada ti je sestra jedna od najuspješnijih i najdugovječnijih supermodela na svijetu, možda možeš probati izgraditi karijeru u toj branši - igrajući na kartu genetike.

Mlađahna Lottie (25) po godinama je bliža Kateinoj kćeri Lili Grace Moss (18) te silno želi postati model. Zbog toga ustraje u objavljivanju polugolih fotografija, a nedavno je na ulicama Londona snimljena u vrlo oskudnoj kombinaciji. Naime, Lottie je za najvrući dan u Engleskoj iz kuće izašla u ružičastom bikiniju i otkopčanim vrućim hlačicama, na nogama je ipak imala čizme. Kate se na svom profilu često pohvali uspjesima kćeri Lile Grace, koja također gradi karijeru modela, no objava o polusestri - nema.

image
Lottie Moss pokušava uspjeti u svijetu modellinga, snimljena neki dan u Londonu.
BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Na Instagramu je također sve prepuno njezinih fotografija u donjem rublju, a ispod imena ima istaknuto da je - sestra od Kate Moss. Lottie je poznata britanskim tabloidima, najviše zbog svog razuzdanog ponašanja, tako se za vrijeme pandemije morala javno ispričati zbog tulumarenja s prijateljima za vrijeme lockdowna.

Kylie i Danii Minogue

Kylie je svojedobno proglašena najuspješnijom pjevačicom poslije Madonne, diljem svijeta prodala je do sada 40 milijuna singlova i 25 milijuna albuma. Slavu je stekla u rodnoj Australiji još kao djevojčica, prvo ulogom u seriji, a hit singl imala je već s 19 godina. Kylie kao najstarija od troje djece ima brata Brendana i Danielle, poznatiju kao Danii Minogue.

Zanimljivo je da su obje zajedno počele glumiti u serijama, no slava je htjela stariju Kylie. To nije spriječilo Danii da ustraje, od 1989. kada je potpisala diskografski ugovor do 2006. kada je izdala kompilacijski album, marljivo je snimala i objavljivala glazbu - no uspjeh i svjetska slava su izostali. Za razliku od njene sestre Kylie, koja se na kraju povukla sa scene zbog zdravstvenih problema.

Jedno je vrijeme Danii vodila vrlo razuzdan život u Londonu, u javnost su procurile snimke ludih zabava punih golotinje. Danielle je uvidjevši da od glazbene karijere nema ništa svoje kreativne snage 'prebacila' na televiziju, te je postala TV lice. Njihov brat Brendan radi kao snimatelj na australskoj televiziji.

image
Kylie i Danii Minogue na dodjeli Britt Awardsa 2014.
PA IMAGES/PROFIMEDIA

Beyonce i Solange Knowles

Još jedne sestre pjevačice, s tim da je Queen Bey neusporedivo popularnija na svjetskoj razini. Solange to čini se nimalo ne smeta, ona fura svoju karijeru koja nije toliko za široke mase, kao stil i života koji ne podilazi najnovijim trendovima koje u izgledu, odjeći i frizuri prati njezina starija sestra.

image
Beyonce i Solange zajedno nastupaju na Coachelli 2018.
SPLASH/PROFIMEDIA

Stariju sestru Beyonce navodi kao jednog od svojih uzora, no i vizualno i umjetnički nastoji se što više razlikovati od nje. "Nisam ona, niti ću to ikada biti", stihovi su jedne Solangeine pjesme.

Jedna drugoj čuvaju leđa, a neće se zaboraviti sena u kojoj Solange napada svog šogora Jay-Z.a u liftu - pretpostavlja se zbog njegovih izvanbračnih izleta.

Jennifer i Lynda Lopez

Da je bliska s majkom i sestrama nije tajna, kao prava astrološka lavica Jennifer Lopez često voli isticati kako ima najbolje ljude oko sebe. Tako je ponosna na svaki njihov uspjeh, starija Leslie živi medijski povučenim životom i o njoj se malo toga zna, dok je mlađa Lynda Lopez uspješna novinarka. Nedavno je mlađoj seki čestitala rođendan uz dirljivu posvetu.

"Moja mlađa sestra... volim te... ti si i uvijek si bila moja najbolja prijateljica... Jedna od onih koja me slavila u dobrim vremenima i poticala me u teškim. Ti si nevjerojatan i blistavi anđeo na zemlji s čistim srcem i divnom dušom. Zaslužuješ najbolje stvari u životu i na svoj rođendan", među ostalim je napisala J.Lo svojoj mlađoj sestri.

Linker
26. travanj 2024 01:37