REUTERS
Puni obiteljski sastav

Zlatna lopta je u rukama Luke Modrića: Supruga Vanja zadržavala suze, najmlađa kći Sofija prvi put na crvenom tepihu

Nakon nagrade za najboljeg nogometaša svijeta i najboljeg igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji, u ruke hrvatskom nogometašu Luki Modriću otišla je i prestižna Zlatna lopta, a priznanje je primio okružen svojom obitelji.

Da ima dobar predosjećaj za večerašnju dodjelu nagrada Luka Modrić izgovorio je samouvjereno novinarima čim je stupio na crveni tepih. Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač kraljevskog kluba Real Madrid znao je da su mu izgledi za osvajanje i više nego dobri pa je u Parizu ponosno pozirao s obitelji prije dodjele nagrada. Luka je bio u društvu supruge Vanje, sina Ivana (8), kćeri Eme (5) te najmlađe Sofije (1) kojoj je ovo prva dodjela nagrada.

Soccer Football - 63rd Ballon d'Or - The Grand Palais, Paris, France - December 3, 2018   Real Madrid's Luka Modric arrives with his family   REUTERS/Benoit Tessier - RC1AB5A20DC0
REUTERS

Ponosna Vanja blistala je u čipkastoj haljini, malena Sofija nosila je kreaciju od tila, Ema je bez problema pozirala odjevena u baršunastu haljinu, dok su dečki nosili klasična odijela s leptir mašnom.

Soccer Football - 63rd Ballon d'Or - The Grand Palais, Paris, France - December 3, 2018   Real Madrid's Luka Modric arrives with his family   REUTERS/Benoit Tessier - RC16F76961E0
REUTERS

2018. godina neupitno je godina Luke Modrića jer je, uz sva velika priznanja, ušao u povijest i kao prvi Hrvat koji je osvojio Zlatnu loptu. Lionel Messi i Cristiano Ronaldo drže rekord Zlatnih lopti - obojica su je osvojili pet puta pa su mnogi s oduševljenjem dočekali promjenu u samom vrhu te prestižne nagrade.

- Jedinstven je ovo osjećaj, sretan sam, ponosan i počašćen. Teško se izraziti u ovim trenucima. Želim se zahvaliti svima koji su mi omogućili ovo. Igračima, trenerima i, naravno, svojoj obitelji - supruzi i djeci koji ga guraju da bude ovako uspješan - kazao je Luka Modrić i spomenuo druge velike igrače koji su bili u konkurenciji jer je zbog njih svjestan da je ove godine radio sjajne stvari na terenu.

Soccer Football - 63rd Ballon d'Or - The Grand Palais, Paris, France - December 3, 2018   Real Madrid's Luka Modric with the Ballon d'Or award   REUTERS/Benoit Tessier - RC189B5A2900
REUTERS

- Težak rad, upornost, vjera u sebe, odlučnost tajne su mojeg uspjeha. Najbolje stvari nikad ne dolaze lagano, ali treba biti svjestan da će prilika doći, a kada dođe tada treba biti spreman - izjavio je Luka kojeg je iz publike gledala njegova supruga sa suzama u očima, a otac Stipe i mama Radojka nisu mogli sakriti koliko su ponosni.

- Sine moj, ja sam najponosniji i najsretniji ćaća na svitu, ti si moj genije. Ne mogu više ništa reći, presretan sam - jedva je izgovorio njegov otac u videu snimljenom prije dodjele.

Linker
22. travanj 2024 23:21