Ekskluzivne fotografije

Zločesti dečko nogometa Marko Livaja pokazao svojih 110 tetovaža na snimanju kalendara

Nakon jedne godine stanke ponovno je u prodaji Hajdukov kalendar kojeg su Bijeli službeno promovirali, a na kojem je zbog Livajinih tetovaža baš sve palo u drugi plan...

Iako biste možda na prvu pomislili da Marko Livaja (28) reklamira kakav tattoo studio, nije o tome riječ. Bili smo na snimanju Hajdukovog kalendara za 2022. godinu, koji je nakon jedne godine stanke ponovno u prodaji.

Nogometaši Hajduka službeno su ga promovirali, a na njemu je Livaja skinuo dres i pokazao svoje oslikano tijelo. Uzor mu je, govore mnogi, kolega nogometaš Zlatan Ibrahimović, pa je prije desetak godina krenuo njegovim putem i počeo se kititi tetovažama.

Neke od najdražih su mu motivi Dioklecijanove palače i grb Dalmacije, lik Alexa DeLarga iz kultnog filma “Paklena naranča” te ispisano ime njegova dvije godine mlađeg brata Mirka.

Jednu od posljednjih tetovaža posvetio je kćerkici Elizabet koju mu je rodila bivša manekenka, njegova 14 godina starija životna partnerica Iris Rajčić. Nema sumnje kako će se naći mjesta i za sina Lorenza koji je rođen ove godine.

Čitajte i: Ekskluzivne fotografije! Marko Livaja i Iris Rajčić krstili sina Lorenza, među uzvanicima Ana Gruica Uglešić i Lana Pavić

Iako Livaja igra možda najbolji nogomet karijere, ključan je igrač Hajduka te je jedan od najboljih igrača lige. No, temperamentni i hirovit Splićanin ponio je titulu zločestog dečka nogometa zbog neprimjerenih i nesportskih ponašanja na terenu kada je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša nogom u prsa, a nakon druge udario još jednog šakom. O njegovoj neobuzdanoj naravi, zbog koje je u Bergamu na treningu nokautirao suigrača Ivana Radovanovića, pisali su talijanski mediji dodajući kako je navijače nazivao gadovima te da se fizički obračunao s trenerom Stefanom Colantuonom.

Unatoč svemu, Livaja ima svoje fanove, posebno u Splitu. Ove je sezone u dresu splitskog sastava u 20 utakmica zabio 16 golova i upisao četiri asistencije, a koliko ga Splićani obožavaju pokazuje i to da su mu napisali i pjesmu.

A iako je rekao kako mu je 110 tetovaža i više nego dovoljno, na nedavno pitanje novinara što misli o tetovaži za Hajdukov trofej, jasno je odgovorio: "To može, za to uvijek ima mjesta."

Čitajte i: Tko je Iris Rajčić - žena koju slavi cijeli Split? ‘Zločestog dečka‘ hrvatskog nogometa uspjela je nagovoriti da ostane

Linker
27. ožujak 2024 05:11