Craig Sugden
najveća podrška glumici

Zrinka Cvitešić nije odoljela, sva ushićena objavila fotografiju s Nikom

Velikim glumačkim ostvarenjima i daleko izvan granica Lijepe Naše, Zrinka Cvitešić ove je jeseni dodala još jedno: u predstavi Nancy Harris "Two Ladies" koja se prikazuje u londonskom Bridge Theatreu, uz Zoë Wanamaker ima ravnopravnu glavnu ulogu. Sada je otkrila je i tko joj je bila najveća podrška u noći svečane premijere.

Iznimno rijetko Zrinka Cvitešić objavljuje fotografije koje su vezane uz njezin privatni život, no noć svečane premijere jednog od njezinih najvećih glumačkih uspjeha u životu bila je vrijedna objave svih dragih ljudi koji su je poduprli na putu prema vrhu. Tako je objavila niz fotografija s londonske premijere predstave "Two Ladies", a na jednoj je i njezin dugogodišnji dečko, nogometaš Niko Kranjčar. Time je Zrinka iznenadila svoje pratitelje na društvenim mrežama jer je njihova zajednička snimka prava rijetkost.

Instagram Zrinka Cvitešić

Zrinka je na premijeri doista zračila ponosom, a odjevena je bila u skladu s najvećim modnim trendom - u bijelom odijelu koje se sastoji od hlača i duboko rezanog sakoa ispod kojeg se jasno vidio crni grudnjak.

Glumac i voditelj Marinko Leš, veliki Zrinkin prijatelj još od djetinjstva, također je bio na svečanoj premijeri te večer proveo u društvu Zrinke i Nike.

Predstava je u London Bridgeu, jednom od najuglednijih kazališta u Londonu, privukla veliko zanimanje s obzirom na to da dvije glavne glumice igraju uloge aktualnih prvih dama - Zrinka utjelovljuje suprugu američkog predsjednika, Melaniju Trump, koja je u predstavi porijeklom iz Hrvatske, (a ne Slovenije kao prava Melania), a Zoë Wanamaker prvu damu Francuske, rodom iz Engleske te je baš kao i Brigitte Macron starija od supruga predsjednika.

Linker
18. travanj 2024 14:35