Zlatni Studio 2022.

Zsa Zsa o duetima: ‘Srce bira, ja samo pjevam. Naravno, svatko s kim pjevam mi je prije svega prijatelj‘

Glazbenica je i ove godine nominirana za nagradu Zlatni Studio, u kategoriji za najbolju pjevačicu bori uz Ninu, Albinu, Franku i Vannu.

Zsa Zsa je i ove je godine nominirana za nagradu Zlatni Studio, u kategoriji za najbolju pjevačicu bori uz Ninu, Albinu, Franku i Vannu. Ovakvo priznanje mladoj pjevačici itekako laska. "Svaki put se iznenadim! Drago mi je što moje ludorije iz studija nekako nađu svoj put prema publici i stručnim glazbenicima i da uvijek netko prepozna ono nešto zbog čega ponavljam pjesmu snimajući 50 puta ispočetka. Upornost se, čini se, stvarno isplati!", kazala je Zsa Zsa za Jutarnji.

Glasajte za nominirane u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Osim što su zajedno nominirane u istoj kategoriji, Zsa Zsa je otkrila, da joj je Vanna veliki uzor, a s njom se u međuvremenu i sprijateljila.

"Vanna je žena čijoj se toplini, spontanosti i jednostavnosti zaista divim. Ona je prava diva i sjajan vokal, ali Vanna je usto i osoba koju želiš imati u životu da ti udijeli iskren savjet, kritiku ili za neku zafrkanciju. Od nje sam naučila da je jednostavnost vrlina i veličina, da na glazbenoj sceni ima mjesta za sve i da je ljubomora glupost, da treba podržavati mlade, pa čak kad sam i ja u ovoj skupini ‘mladih‘ jer uvijek postoji netko mlađi od mene tko treba mali ‘push‘ i motivaciju, baš kao što je meni to dala Vanna", rekla je 27-godišnja pjevačica.

Pogledajte video

Suradnja s prijateljima

Sa svojom omiljenom pjevačicom Vannom snimila je i duet, ali Zsa Zsa je glazbeno surađivala s brojnim kolegama - s Hiljsonom, Damirom Kedžom, Vlahom Arbulićem.

Čitajte i: Doris Pinčić: ‘Gita i Donat se najviše vesele kad im nešto fino skuham, njima je mama - mama‘

"Biram srcem! Srce bira, ja samo pjevam. Naravno, svatko s kim pjevam mi je prije svega prijatelj i moramo imati neku konekciju da bismo uopće stvorili pravu i iskrenu pjevačku, a kasnije u spotu i glumačku sinergiju. Uvijek prije upoznam ljude s kojima radim i prije svega moramo kliknuti privatno... ", objasnila je po kojem ključu bira suradnike.

Pjevačica je prije pandemije provela mjesec dana u Los Angelesu, a tamo se planira vratiti čim se stvari koliko-toliko vrate u normalu. Kako kaže, tijekom lockdowna napisala je puno pjesama i definitivno će imati na čemu raditi kad se vrati u Ameriku.

image

Sponzorska pasica

JUTARNJI.HR
Linker
23. travanj 2024 19:18