Profimedia, Backgrid USA
novi član skladne obitelji

Zvijezda filma '50 nijansi sive' slavi: Stigla još jedna djevojčica

Irski glumac uživa u očinstvu, a sada je u njegovu obitelj stigla treća kći, što je njegova supruga otkrila slatkom fotografijom dječjih papuča.

Jamie Dornan (36) i Amelia Warner (36) presretni su nakon što im je u obitelj stigla još jedna djevojčica. Glumica je iznenadila obožavatelje i sretnu vijest podijelila na Instagramu uz opis "Tako sam ponosna na ove tri djevojčice, čast im je biti majkom... Danas se osjećam nevjerojatno sretno", napisala je Amelia, ali nije otkrila kad im je treća kći stigla.

Par još uvijek nije otkrio ime djevojčice. Roditelji su kćeri Dulcie (5) i Elve (3), a poznati glumac ne krije oduševljenje koje mu stvara očinstvo. "To je genijalno, to je najljepša stvar na svijetu. Obožavam biti tata. Volim biti zaposlen, ali sam isto tako svjestan činjenice da sam mladi otac koji želi provoditi vrijeme sa svojom djecom. Zato ih vodim svugdje sa sobom, što si možemo priuštiti sve dok ne krenu u školu", izjavio je jednom prilikom posvećeni otac koji je isključio sve društvene mreže kako bi s obitelji i prijateljima provodio više kvalitetnog vremena.

Studio City, CA  - Jamie Dornan spends time with his family at the Farmer's Market on Sunday. The 35-year-old actor is joined by his wife Amelia Warner and their children, Elva and Dulcie.

Pictured: Jamie Dornan

BACKGRID USA 28 JANUARY 2018, Image: 361628279, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Da očekuju treću bebu objavili su u listopadu prošle godine, a svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti pa se o njihovim kćerima malo zna, kao i o Amelijinim trudnoćama. Za razliku od lika kojeg igra u filmu '50 nijansi sive', Jamie je čista suprotnost pa on i supruga vode miran i skladan obiteljski život bez incidenata.

"Volim svoju ženu, jako smo stabilni, nismo od onih koji bacaju tanjure... srećom, jer tanjuri su skupi...", našalio se u jednom intervjuu Dornan koji je s Ameliom u braku već šest godina.

Studio City, CA  - Jamie Dornan spends time with his family at the Farmer's Market on Sunday. The 35-year-old actor is joined by his wife Amelia Warner and their children, Elva and Dulcie.

Pictured: Jamie Dornan, Amelia Warner

BACKGRID USA 28 JANUARY 2018, Image: 361645268, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
20. travanj 2024 16:11