Obitelj se širi

Zvijezda Igre prijestolja ima lijepe vijesti, razotkrile su je fotografije s plaže

Iako veselu vijest Sophie Turner i glazbenik Joe Jonas nisu potvrdili, glumicu je razotkrio trudnički trbuščić

Britanska glumica Sophie Turner i američki glazbenik Joe Jonas još su jedan od slavnih parova kojima uskoro stiže prinova. Glumici, koja se proslavila ulogom Sanse Stark u epskoj televizijskoj sagi Igra prijestolja, i njezinom suprugu, za kojeg se 2019. vjenčala u Las Vegasu i dva mjeseca kasnije u jednom francuskom dvorcu, bit će to drugo dijete. Naime, godinu dana nakon vjenčanja, par je dobio djevojčicu Willu. A s obzirom na to da su bili tajnoviti i oko prve trudnoće, ne čudi što to nisu učinili ni sada, već su ih otkrili mediji nakon što su objavljene fotografije gdje se lijepo vidi glumičin zaobljeni trbuščić.

image

Glumica i njezin suprug krajem godine prošle preselili su se u Miami

THE MEGA AGENCY/ PROFIMEDIA

Čitajte i: Slavni velški glumac Michael Sheen s 26 godina mlađom partnericom čeka treće dijete

Joe Jonas inače je član popularnog američkog benda Jonas Brothers u kojem su osim njega i njegova dva brata Kevin i Nick. On je i popularno TV lice jer je nastupao u brojnim zabavnim emisijama, tri godine bio je i mentor u američkoj verziji glazbenog showa The Voice, a bavi se i glumom. Sophie Turner upoznao je 2016. i od onda su nerazdvojni, a ona mu je po vlastitom priznanju bila i inspiracija za nekoliko pjesama. Prije nje bio je u vezama s pjevačicom Demi Lovato, glumicom Ashley Green i modelom Gigi Hadid.

Njegova supruga Sophie Turner prije braka se nije povezivalo s drugim partnerima što i ne čudi jer je vrlo mlada. Osim toga, od četrnaeste do dvadeset i treće godine glumila je u Igri prijestolja što joj je donijelo planetarnu slavu, njoj nimalo dragu, pa je s prestankom snimanja tog serijala 2019. objavila da se na neko vrijeme povlači iz glume. Naime, vrlo je emotivno reagirala na brojne negativne osvrte fanova serije o njezinom liku što je kod mlade glumice dovelo do depresije. Sama je priznala da je čak razmišljala i o samoubojstvu, a spasila ju je ljubav s američkim glazbenikom.

image

Sophie Turner s kćerkicom Willom

BROSNYC//BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Od tada glumica i njezin suprug privatan život vješto skrivaju pa se s njihove strane ni ne očekuje potvrda njezine druge trudnoće. Par se nedavno u potrazi za privatnošću iz Los Angelesa preselio u Miami gdje je na plaži glumica ovih dana i pokazala svoj trudnički trbuščić.

Linker
20. travanj 2024 06:32