Divna vijest

Zvijezda ‘Ludih sedamdesetih‘ postao otac: Njezinim dolaskom ispunili su mu se snovi

Glumac Wilmer Walderma dirljivom je objavom na Instagramu otkrio fanovima da je postao otac. Djevojčica čije ime još nisu otkrili, malo je čudo u životu glumca i njegove zaručnice Amande, izjavio je raznježeni tatica.

Wilmer Valderrama u 41. godini života postao je otac. Glumac koji se proslavio ulogom Feza u seriji 'Lude sedamdesete' te o kojem se često pisalo u tabloidima zbog njegovih ljubavnih veza s Lindsay Lohan i Demi Lovato, u siječnju 2020. godine zaručio se za Amandu Pacheco, a par je već na jesen objavio da očekuju bebicu.

Vijest o rođenju kćerkice Wilmer je objavio na svom Instagram profilu, gdje su sinoć 'osvanule' fotografije sretnog para s malenom djevojčicom u naručju.

Uz dvije fotografije iz bolnice i naznaku da se malena rodila 15. veljače 2021. godine, ponosni tata napisao je:

"Život je putovanje koje se stalno razvija u drugačijim smjerovima, a za sve one trenutke kad ti put treba svjetla... Često su nam poslani anđeli koji nam pokazuju put i koji pokazuju da možemo biti više od onoga što jesmo. Ravno iz raja, dočekali smo našu prvu kćerkicu".

Na Valentinovo ove godine, Wilmer je na Instagramu objavio romantičnu fotografiju na kojoj uz more pozira zagrljen sa svojom zaručnicom te se poslao dirljivu poruku.

"Dan kada smo si obećali da će nam svaki dan biti Valentinovo. Volim te! Nemoj se brinuti oko kupovanja čokolade, draga, ti nam na svijet donosiš naše malo čudo!".

Par još nije objavio koje su ime odabrali za svoju djevojčicu.

Linker
23. travanj 2024 09:29