Profimedia, Backgrid USA
iznenadit će vas razlog

Zvijezda 'Teorije velikog praska' ni nakon godinu dana braka ne živi zajedno sa suprugom

Nakon što je glumica Gwyneth Paltrow otkrila kako ne živi zajedno sa suprugom Bradom Falchukom, Penny iz "Teorije velikog praska" također ne dijeli krov sa svojim životnim partnerom iz prilično neobičnog razloga.

Kaley Cuoco (33), poznata kao Penny iz serije "Teorija velikog praska", priznala je da čak ni nakon godinu dana braka ne živi sa suprugom. Iako se mnogi supružnici nakon vjenčanja odmah usele zajedno, Kaley i suprug Karl Cook nisu tradicionalan par.

01 May 2019 - Pasadena, California - Kaley Cuoco, Karl Cook.
Profimedia, ADMedia

Vjenčali su se u lipnju 2018., a razlog zašto ne žive zajedno jest taj što im kuća, u koju planiraju useliti, još uvijek nije gotova. "Gradimo kuću iz snova i vrlo brzo ćemo biti pod istim krovom do kraja života. Imamo vrlo nekonvencionalan brak i živimo na drukčijim lokacijama", rekla je Kaley u intervjuu za E! News.

"Ne provodimo svaki slobodan trenutak zajedno i mislim da je to vrlo važno za razvoj odnosa. Kod nas pali", dodala je. Čak im je i njihov savjetnik za brak rekao da je odvojeni život dobra ideja jer je to njihovom braku dalo "polaritet".

"Moji prijatelji mi stalno govore da radimo dobru stvar i da ne bismo trebali ništa mijenjati", rekla je glumica. S Karlom Cookom počela je hodati samo nekoliko mjeseci nakon propalog braka s tenisačem Ryanom Sweetingom, za kojeg je bila udana dvije godine. Za Karla se zaručila 2017. i to na poseban dan - njezin 32. rođendan.

Linker
20. travanj 2024 04:57