Princ ih iznenadio

Zvijezde ‘Krune‘ oduševljene reakcijom princa Harryja na seriju: ‘Drago mi je da uživa‘

Glumice koje su oduševile u Netflixovoj seriji ‘Kruna‘ osvrnule su se na ocjenu princa Harryja o onome što za njega ta emisija predstavlja.

Zvijezde "Krune" Gillian Anderson i Emma Corrin dotakle su se nedavne pozitivne kritike i odobrenja koje je serija dobila od princa Harryja, u razgovorima nakon što su osvojile nagrade na Zlatnim globusima.

Serija originalnog naziva "The Crown" pomela je ovogodišnju dodjelu, Gillian je osvojila nagradu u kategoriji najbolje glumice u sporednoj ulozo za svoju ulogu Margaret Thatcher, a Emma je za svoju interpretaciju princeze Diane osvojila Zlatni globus za najbolju žensku ulogu.

Vojvoda od Sussexa se u razgovoru s Jamesom Cordenom dotakao i serije "Kruna" ranije ovog tjedna. Princ je kazao kako je to fikcija, ali labavo povezana s istinom i da dobro prikazuje osjećaj kako se od plemstva očekuje da stavi "dužnost i službu iznad obitelji i sveg drugog".

Čitajte i: Urnebesan intervju princa Harryja uz čajanku: Otkrio sinovu prvu riječ, ali i razlog odlaska od obitelji

Nakon što je osvojila svoju nagradu Gillian je spomenula i članove kraljevske obitelji. "Nisam čula da je bilo tko od članova kraljevske obitelji iznio svoje mišljenje o 'Kruni'. Mislim da ih i inače ne izražavaju. Rekla bih da je Harry prilično dobro kvalificiran da procijeni što je činjenica, a što je fikcija. I bilo mi je drago da je razumio što je Peter (Morgan - autor serije) pokušao napraviti na 'Kruni', kazala je glumica.

Pogledajte video

Istaknula je i kako su nijanse o kojima je Harry govorio - o dužnosti i službi koja je iznad ljubavi i obitelji - nešto u čemu princ ima godine i godine iskustva.

Nije znala koliko će joj značiti

Emma Corrin, koja je utjelovila Harryjevu majku u ranim godinama, ispričala je kakva je bila njena reakcija na Harryjev intervju u kojem je otkrio da gleda seriju.

Čitajte i: Najiščekivaniji intervju godine! Meghan, Harry i Oprah: ‘Jeste li ušutkani ili ste ušutjeli?‘

"Oni se ne pretvaraju da su vijesti, to je priča... Mnogo mi je ugodnije gledati 'Krunu' nego čitati priče o svojoj obitelji, mojoj supruzi ili meni. Jer očito postoji razlika između toga da je to fikcija, shvati to kako hoćeš - ali ovo drugo je navodno činjenica, jer bi to trebale biti vijesti", kazao je Harry u intervjuu.

"To me zaista dirnulo na način na koji nisam očekivala", kazala je Emma. Objasnila je kako su se pripremali za uloge, jer prikazivali su živote stvarnih ljudi, ali u prilično izmišljenoj priči, tako da se sav njihov posao uvijek uspoređivao s tim istim ljudima od kojih su mnogi još živi.

"Nikad nisam osjećala da bi mi on trebao dati odobrenje, ili bilo tko drugi ali zapravo kad sam čula da to govori, drago mi je da uživa u seriji, njegove riječi su me dirnule i zahvalna sam na njima", iskreno je kazala Corrin.

Linker
20. travanj 2024 12:56