Franjo Matković
DAR NAJPOŽELJNIJI PARFEM SEZONE!

Novi broj u novom ruhu: Ivana Paradžiković je zvijezda naslovnice Glorije Glam

S ponosom vam predstavljamo novo ruho Glorije Glam čiju naslovnicu krasi Ivana Paradžiković, televizijska urednica i voditeljica koju krase hrabrost, ljepota, odvažnost, promišljenost i profesionalnost, a to su vrijednosti koje i mi želimo zadržati i isticati u luksuznom dvomjesečniku koji je već trinaestu godinu tržišni lider.

Ivana Paradžiković, beskompromisna medijska ratnica, skinula je oklop te čitateljima Glorije Glama otvorila srce i u iskrenom intervjuu progovorila o ljubavi, životu i slavi. Jednako iskren bio je i seksi glumac Frano Mašković koji se priprema za jednu od najvažnijih uloga života, a u svoj svijet Gloriju Glam pustila je i jedna od najcjenjenijih arhitektica Vedrana Ergić. Na stranicama najčitanijeg lifestyle magazina možete upoznati žene koje imaju nos za biznis – Anu Ivančić, Mariju Obrvan i Veru Korak te muškarce s talentom koji su osvojili svijet.

Tu je cijeli niz modnih inspiracija, editorijala, ekskluzivnih priča i najpoželjnijih komada koji najavljuju uzbudljivu sezonu. U svijetu ljepote čeka vas opsežan vodič kroz make-up trendove, a otkrit ćete i kako lice, tijelo i kosu učiniti blistavim i besprijekornim te kako miriši ovo proljeće.

Gloria Glam predstavlja vam neodoljive novitete iz svijeta dizajna, arhitekture, gastronomije i gadgeta, luksuznog urarstva te vas vodi na neodoljiva osjetilna putovanja koja će zadovoljiti i najzahtjevnije hedoniste. Sve je to samo dio luksuzne lepeze na 252 stranice uz koje ćete otputovati na glamurozno putovanje zvano – Gloria Glam. Sa svojim novim vizualnim identitetom Gloria Glam pruža vam jedinstveno čitalačko iskustvo i poklanja najpoželjniji parfem sezone.

Pratite Gloriju Glam i na Instagramu @gloriaglammagazine i uživajte u #feelglam trenucima.

Linker
20. travanj 2024 06:10