Matej Dokić
GLORIA IN SPECIJAL DONOSI

Mia Pojatina: Svi talenti nove hrvatske Miss Universe

Umjesto da ‘visi’ na društvenim mrežama, hrvatska Miss Universe radije boksa i svira klavir, a premda ima savršeno tijelo, više voli jednodijelne badiće - koje smatra ženstvenijima.

Nova hrvatska Miss Universe Mia Pojatina pomalo je netipičan "primjerak" svoje generacije. Odlasci u prirodu zanimljiviji su joj od društvenih mreža, umjesto klubova privlači je klasična glazba - dugo je svirala klavir - a premda izgleda nježno i ženstveno, ne "brije" na kozmetiku. Uzori joj nisu blogerice i influencerice već Majka Tereza, a neobično je i to što se 22-godišnja brineta iz Nove Gradiške, koja je lani s odličnim uspjehom diplomirala na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, najbolje osjeća u lepršavim haljinicama i cipelama s visokom potpeticom - premda je, zapravo, sportski tip. Bila je profesionalna odbojkašica, a sada rekreativno trenira boks pa ima savršeno tijelo - koje ni na plaži sasvim ne otkriva. Naprosto joj se, kaže, kupaći kostimi koji previše otkrivaju - manje sviđaju.

Kakve kupaće kostime obožava pokazala je u modnom editorijalu te za novi broj shopping magazina Gloria IN Specijal, koji je u prodaji od 28. svibnja, otkrila sve svoje talente. U novom broju očekuju vas i veliki vodič za ljeto, noviteti iz svijeta ljepote te trendovi u interijerima i eksterijerima.

Gloria IN Specijal daruje prirodni Biobaza deo roll-on na bazi sode bikarbone - nježan prema koži, a učinkovit u neutraliziranju neugodnih mirisa.

Linker
25. travanj 2024 06:25