Sad misli drugačije

Više se ne boji skalpela: Kim Cattrall krenula u bitku protiv starenja svim sredstvima

Najvažnije je poslije estetskih postupaka „izgledati poput sebe”, naglasila je poznata glumica koja se u mlađim godinama ozbiljno preplašila estetskih operacija.

Poznata glumica Kim Cattrall objavila je da je spremna suprotstaviti se procesu starenja na „svaki mogući način”. Prije petnaestak godina izjavljivala je suprotno - kako se boji estetske kirurgije, jer se ne želi „pogledati u zrcalo i ne prepoznati se u njemu”, no tijekom novog intervjua za Sunday Times priznala je da sada razmatra neke kozmetičke procedure. Govoreći o tome kako se sada nosi s takvim strahovima izjavila je kako je osobito važno pronaći „pravog kirurga”, jer „želiš izgledati poput sebe”.

Sugerirala je kako je ranija averzija prema odlasku pod nož bila rezultat njenih tadašnjih godina te da je s vremenom promijenila mišljenje. „Vjerojatno sam to rekla u četrdesetima! Sad sam u šezdesetima i posvećena sam borbi protiv starenja na svaki mogući način. Postoji toliko mnogo mogućnosti, tretmana koji potiču tijelo da se samo bori protiv starenja, tu su i fileri i botoks, dakle, različiti postupci koje možeš istražiti i vidjeti jesu li za tebe. I da, operacije, ako imaš dovoljno novca i, još važnije, pravog estetskog kirurga. Ne mogu to dovoljno jako naglasiti, jer ne želiš ne sličiti na sebe”, istaknula je.

image

Kim Cattrall razmatra sve mogućnosti estetske medicine

AMBER ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kim se ozbiljno preplašila estetskih operacija kad je prije mnogo godina pratila prijateljicu u ordinaciju estetskog kirurga. Nije joj promaknulo, ispričala je, da sve žene koje su bile u čekaonici izrazito podsjećaju na kirurgovu djevojku čija je fotografija ondje bila izložena. „Pomislila sam, to je to što on radi, on radi tu ženu. Ali ne želim izgledati tako, nego kao najbolja verzija sebe. Dakle, učinit ću što god mogu učiniti, jer srećom imam sredstava za to. To nije samo pitanje taštine. Igram određen tip žene koji izgleda na određeni način. I profesionalno se brinem o sebi”, rekla je 66-godišnja glumica, najslavnija po ulozi Samanthe Jones u „Seksu i gradu”. No, u intervjuu iz 2011., podsjetio je Daily Mail, drugačije je govorila. „U životu i karijeri želim prigrliti starenje, jer mislim da je to ono što je zanimljivo. Mislim da nečije čelo bez bora ne govori da je ta osoba živjela život”, smatrala je tada. Sada je ipak prelomila i odlučila da ima pravo koristiti prednosti suvremene medicine i to će, kako se može zaključiti iz njezinih rečenica, raditi s mjerom.

Linker
05. ožujak 2024 12:44