Otvorila dušu

Zvali su je ‘plastična‘: Priyanka Chopra iskreno o operaciji zbog koje je pala u depresiju

Glumica je odlučila operacijom ukloniti polipe u nosu, no procedura je krenula u pogrešnom smjeru i Priyanka je nakon nje izgledala gotovo neprepoznatljivo.

Holivudska i bolivudska zvijezda Priyanka Chopra Jonas, osim filmskim i televizijskim ulogama osvaja i izgledom, zahvaljujući kojem je i osvojila titulu Miss svijeta 2000. godine. No, glumica je u razgovoru s poznatim voditeljem Howardom Sternom za radio SiriusXM sada otkrila kako je njezin izgled svojevremeno ozbiljno došao u pitanje, u tolikoj mjeri da je zbog loših rezultata plastične operacije pala u „duboku depresiju”, kako je rekla.

image

Priyanka poput sirene

INSTAGRAM

Sada 40-godišnja glumica prije dvadesetak godina odlučila je, naime, operacijom ukloniti polipe u nosu, no procedura je krenula u pogrešnom smjeru i Priyanka je nakon nje izgledala gotovo neprepoznatljivo. „To se stvarno događalo i moje je lice izgledalo potpuno drugačije. Pala sam u duboku, duboku depresiju”, iskreno je rekla glumica. Kao da to nije bilo dovoljno, zbog promijenjenog izgleda počela je gubiti uloge – otpustili su je iz nekoliko filmskih projekata, a obožavatelji su joj dali okrutan nadimak „plastična Chopra”.

Bila je prestravljena svime što se događalo, no njezin ju je otac, liječnik, uspio uvjeriti da se podvrgne korektivnom zahvatu. „Bojala sam se, ali on je rekao da će biti u operacijskoj dvorani sa mnom i da će me držati za ruku. Otac mi je pomogao da sve to prebrodim i vratim samopouzdanje”, ispričala je voditelju i slušateljima.

Srećom, u susret joj je izašao filmski redatelj Anil Sharma koji joj je pomogao da se vrati pred kamere tempom koji joj je odgovarao u vrijeme kad su gotovo svi u Bollywoodu bili protiv nje. Ponudio joj je prvo sporedne uloge, kako bi stekla sigurnost pred kamerama, a nakon što je svladala taj korak uspješno se vratila glavnim ulogama.

Linker
12. ožujak 2024 14:10