PRESS
Drži 72 sata

Nova hidratacija u dva koraka vlaži kožu

Maska se nanosi poslije večernjeg čišćenja lica i posljednji je korak u njezi.

Maska se nanosi poslije večernjeg čišćenja lica i posljednji je korak u njezi.

Potpuna novost iz laboratorija brenda Medik8 hidratantna je maska H.E.O. Mask koja u dva koraka koži pruža bogatu infuziju svih vrsta hidratantnih sastojaka – humektanata (H), emolijensa (E) i okluziva (O) – čime jača njenu prirodnu funkciju vlaženja i podržava kožnu barijeru. Namijenjena je noćnoj njezi, djeluje čak 72 sata, pa ju je dovoljno upotrebljavati dva puta tjedno. Cijena: 68 dolara.

Plava i bijela tubica

Glavni sastojci su hijaluronska kiselina različite molekularne težine, glicerin, ceramidi, skvalan... Kako kažu iz Medika8, omjer humektanata, emolijensa i okluziva koji su razvili omogućuje dugotrajnu dubinsku hidrataciju i vlaženje, pa su odlučili podijeliti ga u dva koraka, odnosno u dvije tubice od po 50 mililitara.

Kako se koristi? Ona je posljednji korak u njezi i nanosi se poslije večernjeg čišćenja. Prvi je na redu gel s humektantima (glicerinom i hijaluronskom kiselinom) iz plave tubice. Nanesite ga na lice, vrat i dekolte, izbjegavajući kožu oko očiju. Ostavite nekoliko minuta da se upije.

image

H.E.O. masku dovoljno je koristiti dva puta tjedno

MEDIK8

Zaključani u koži

Slijedi drugi korak i bijela tubica s kremom koju treba nježno umasirati u ista područja. Sadrži hranjive emolijense (omekšavaju kožu) i okluzive koji će sve korisne sastojke „zaključati” u kožu na puna tri dana. Ostavite preko noći, pa ujutro očistite lice na uobičajen način. Proizvođač tvrdi da će maska vidno poboljšati izgled i teksturu kože, a za svaki slučaj, preporučuju test na koži prije upotrebe.

Linker
11. svibanj 2024 07:23