MARKO TODOROV CROPIX
BEAUTY RECENZIJA

Ana i Nikolina testirale su novi proizvod za zaštitu od sunca, donosimo dojmove

Novi proizvod iz linije poznatog brenda privukao je našu pozornost jer osim što štiti, višestruko njeguje, sprječava starenje kože i odličan je saveznik u borbi protiv hiperpigmentacijskih mrlja.

Novi proizvod iz linije poznatog brenda privukao je našu pozornost jer osim što štiti, višestruko njeguje, sprječava starenje kože i odličan je saveznik u borbi protiv hiperpigmentacijskih mrlja.

U velikom broju proizvoda koji pružaju zaštitu od sunca ponekad je teško odabrati, osobito jer na tržište svake sezone stignu novi preparati s poboljšanim formulama. Upravo jedan od tih noviteta smo odlučili i testirati kako bismo vam olakšali odabir idealnog proizvoda s SPF-om. Radi se o liniji brenda NIVEA, koji je itekako poznat na našem tržištu, a ono što nas je posebno privuklo je formula obogaćena sastojcima koji ne samo da štite, već i njeguju ali i usporavaju starenje kože. Na veliko testiranje krenule su naše novinarke - Ana i Nikolina - a koji je zaključak pročitajte u njihovim recenzijama.

image

Novinarke Ana Strizić i Nikolina Kranjec testirale su novi fluid koji ima 65 posto biorazgradivu formulu te ne sadrži mikroplastiku

MARKO TODOROV CROPIX

Nikolina

Zahvaljujući svojoj svjetlijoj put od malih sam nogu stekla naviku štititi se od sunca, posebice tijekom ljetnih mjeseci kada bi me odrasli upozoravali da nanosim kremu sa zaštitnom faktorom, ponekad čak bili i dosadni sa stalnim opominjanjem. Ali to je nešto na čemu danas mogu biti samo zahvalna, svjesna štetnosti izlaganja direktnom suncu i opasnosti UV zračenja.

Proizvodi za zaštitu od sunca kojima su članovi moje obitelji stvarno godinama vjerni su oni poznatog brenda NIVEA, koji je sada predstavio i novi proizvod NIVEA Sun UV Face Luminous 630 dnevni fluid, koji aktivno sprječava prerano starenje kože i oštećenja poput mrlja izazvanih suncem, odnosno UV zrakama.

image

NIVEA Sun UV Face dolazi u praktičnom pakiranju pa se fluid jednostavno može nanijeti više puta kroz dan

MARKO TODOROV CROPIX

Kremu sam aktivno koristila posljednja dva tjedna i nanosila je prije svakog izlaska iz kuće. Njezina lagana tekstura omogućuje brzo upijanje, a najviše mi se svidjelo što ne ostavlja mastan i težak osjećaj na koži, već je ona odmah nakon nanošenja super mekana, nježna i hidratizirana. Nakon fluida sam bez problema mogla nanijeti laganu šminku, a koja mi je ostala postojana cijeli dan. Sviđa mi se i to što dolazi u praktičnom pakiranju tube koja mi stane u torbicu pa sam fluid nosila sa sobom kada sam znala da ću duže vrijeme biti izložena suncu. Za razliku od drugih zaštitnih krema, s ovom nisam imala problem s upalnim reakcijama na licu, a nakon dva tjedna svakodnevnog korištenja mogu reći da se vidi promjena - ten mi je blistaviji, a tekstura kože bolja. Ono što mi se posebno sviđa je i to što se u formulaciji nalazi patentirani sastojak LUMINOUS360® koji sprječava nastanak mrlja izazvanih suncem. Iako, srećom, nemam hiperpigmentacijske mrlje, osjećam se sigurnije kada znam da u kremi koju svakodnevno nanosim imam zaštitnika. I zato je NIVEA Sun UV Face Luminous 630 na mom popisu najvažnijih proizvoda koje koristim ovog ljeta i od njega se sigurno neću odvajati - možda ga eventualno posudim mami ili prijateljici.

image

Nikolina je oduševljena teksturom fluida jer je lagan i nemasan

Ana

S obzirom na to da se godinama mučim s hiperpigmentacijama na licu, pogotovo na čelu i iznad usnica, razveselim se svaki put kada dobijem priliku isprobati neki novi beauty proizvod koji je usmjeren upravo na neželjene pigmentacije. Ovoga puta u ruke mi je došao NIVEA Sun UV Face Luminous 630 fluid za zaštitu lica od sunca sa SPF 50+. Moram priznati da od kada su mi se pojavile prve hiperpigmentacijske mrlje više ništa ne prepuštam slučaju i svakoga dana, bez obzira je li vani sunce ili su oblaci pa čak i kada pada kiša, SPF 50 obavezan je završni korak u mojoj skincare rutini. Uz to, pridržavam se i još dva zlatna pravila; hlad od 11 do 17 sati i pokrivanje kože kada boravim na suncu. Da, u borbi protiv hiperpigmentacija potrebno je paziti na svaki detalj i prije svega se naoružati kvalitetnim proizvodima i strpljenjem jer nećete ih se riješiti preko noći.

image

Kako je imala problema s hiperpigmentacijskim mrljama, Ana je najsretnija što sadržava patentirani sastojak LUMINOUS630®

MARKO TODOROV CROPIX

No, vratimo se na NIVEA Sun UV Face Luminous 630 fluid za zaštitu lica od sunca sa SPF 50+ koji će se sigurno dugo zadržati u mojoj kozmetičkoj torbici. Zašto? Prije svega zato što se odlično slaže s mojom zahtjevnom kožom. Naime, imam masnu T zonu, a ostatak lica mi je dehidriran, uz sve to sklona sam i začepljenju pora. Ovaj fluid nije mi uzrokovao prištiće koji mi često znaju izbiti na bradi jer ima laganu i nemasnu fluidnu formulu pa je idealan ukoliko imate nježnu kožu baš kao i ja. Ono što mi je najbitnije - razina zaštite od sunca je visoka i trenutačna, pa se ne morate brinuti oko preranog starenja kože izazvanog suncem kojeg se, sad već, pomalo panično bojim jer sunce je, znate i sami, vodeći uzrok starenja kože. Baš zbog toga je NIVEA Sun UV Face Luminous 630 fluid dobar odabir jer dolazi s dodatkom hijaluronske kiseline te vitaminom E, koji hidratiziraju i osiguravaju osjećaj glatke kože, a sadrži i Luminous360 sastojak koji, osim što sprječava pojavu novih, posvjetljuje postojeće hiperpigmentacijske mrlje. Iako sam ga tek sada dobila u ruke, ovaj fluid bit će moj omiljeni SPF ne samo ovog ljeta, već i cijele godine.

image
MARKO TODOROV CROPIX

Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x NIVEA

Linker
19. lipanj 2024 15:03