Uvod u novu sezonu

Ekskluzivna večer ljepote i dobre hrane

U zagrebačkom restoranu Noel proslavili smo izlazak prvog broja Glorije Glow.

Gloria Glow okupila je najbolje od najboljeg: na ekskluzivnoj večeri u zagrebačkom restoranu Noel proslavili smo izlazak prvog broja magazina specijaliziranog za estetsku medicinu, kirurgiju, kozmetologiju i sve vezano za svijet ljepote te ugostili brojne stručnjake iz tih područja.

Vrijeme nam nije išlo na ruku, kolaps u prometu također, no naši uzvanici su stigli dotjerani, puni entuzijazma i pohvala na račun novog izdanja.

"Drago mi je da ste pokrenuli magazin specijaliziran za ovo dinamično područje. Estetska medicina je uzbudljiva, jer stalno stižu neke inovacije koje nam pružaju mogućnost da u svom poslu budemo sve bolji. A vama pruža mogućnost da stalno donosite nove sadržaje", rekla je dr. Anđela Prolić, splitska estetska liječnica i vlasnica Poliklinike Dermamed, koja je u ovom broju predstavila nekoliko neinvazivnih metoda pomlađivanja.

Maksilofacijalni kirurg Aleksandar Milenović, koji radi u nekoliko hrvatskih poliklinika – među ostalim u zagrebačkoj Poliklinici Kustec – otkrio nam je da je oduševljen Sculptrom, biostimulatorom kolagena koji vraća čvrstoću i kvalitetu kože, ali ne povećava volumen lica poput hijaluronskih filera.

"Super mi je što ste za naslovnicu i glavni intervju prvog broja odabrali Jelenu Glišić, jer smo mi u poliklinici Lohuis & Filipović djelomično zaslužni za njen ‘glow‘", rekao je dr. Boris Filipović, otorinolaringolog, kirurg i suvlasnik poliklinike u koju TV voditeljica Jelena Glišić odlazi na neinvazivne tretmane.

Jelena je, inače, osvojila sve uzvanike na večeri – ne samo ljepotom, koju održava uz malu pomoć estetske medicine, nego i šarmom i prirodnošću. Prirodnost je, složili su se svi, vodeći trend u svijetu estetike – a takav je, usklađen sa sezonalnošću, bio i jelovnik koji su u Noelu ekskluzivno kreirali za večer posvećenu Gloriji Glow.

Jele su se šparoge, smrčci (gljive koje rastu baš u ovo doba godine), pačji confit bio je u kombinaciji s krumpirom u muštardi, pečenim mladim porilukom i divljim biljem. Kušali smo i štrukle by Noel, tekući istarski tartuf i tartalet s krumpirom i koprom, a slatki završetak ugodne večeri – koju je upotpunio nastup violinistice pod maskom – bio je tart od likoricije i prošeka.

Linker
19. travanj 2024 09:14